- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
ако мислиш дека тоа е единствениот начин ОКЕЈ , ја имам АВГ ке ја избришам само дај ми линк да ја симнам нод32.:salut:
Кликензи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако мислиш дека тоа е единствениот начин ОКЕЈ , ја имам АВГ ке ја избришам само дај ми линк да ја симнам нод32.:salut:
Ќе може некој да ми го даде кодот за бојата на буквите да се врати во нормала? си играв к*р-ташак и сега ужасно ме нервираат црвени се![]()
AJ pomagajte PLS koga ke idam da se konektiram mi pisuva INVALID CD KEY? sto treba da napravam pls kazuvajte
con_color "255 155 50"
Oти сега кога ја инсталирав кантер и кога ја уклучам пишува нешто, тоа ке го видете подоле.
И исто тоа се покажува кога сакам да креирам сервер од Dedicated .. пополнувам и одам Start Server и тоа се покажува..
Фала однапред:smir:
![]()
Мислам дека тоа беше лани-полани.kako da stanam admin prv sum na kgn ako sakate proverete c1.paPak mislam deka do 1 avgust si prv na rank se dava admin
taka slusnav :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Ти од кај знаеш?Не е више така.![]()