Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
ако мислиш дека тоа е единствениот начин ОКЕЈ , ја имам АВГ ке ја избришам само дај ми линк да ја симнам нод32.:salut:

Тоа е, на мене така ми правеше и на други деца.Избриши го и кажи дали ти го бива :)

Ќе може некој да ми го даде кодот за бојата на буквите да се врати во нормала? си играв к*р-ташак и сега ужасно ме нервираат црвени се :D

AJ pomagajte PLS koga ke idam da se konektiram mi pisuva INVALID CD KEY? sto treba da napravam pls kazuvajte

con_color "255 155 50"

\Valve\cstrike\config, отвори го фајлот со notepad и во него напиши:
con_color "255 155 50" и потоа направи SAVE.
Следно, вклучи кантерот, отвори конзолата и напиши exec config.cfg
Вака треба да "проработи" бојата :)

Oти сега кога ја инсталирав кантер и кога ја уклучам пишува нешто, тоа ке го видете подоле.
И исто тоа се покажува кога сакам да креирам сервер од Dedicated .. пополнувам и одам Start Server и тоа се покажува..
Фала однапред:smir:
211s3mb.jpg

Oти сега кога ја инсталирав кантер и кога ја уклучам пишува нешто, тоа ке го видете подоле.
И исто тоа се покажува кога сакам да креирам сервер од Dedicated .. пополнувам и одам Start Server и тоа се покажува..
Фала однапред:smir:
211s3mb.jpg

Пачот инсталирај го во играта, на друго место ти е инсталиран.

kako da stanam admin prv sum na kgn ako sakate proverete c1.paPak mislam deka do 1 avgust si prv na rank se dava admin

taka slusnav :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

kako da stanam admin prv sum na kgn ako sakate proverete c1.paPak mislam deka do 1 avgust si prv na rank se dava admin

taka slusnav :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Мислам дека тоа беше лани-полани.
Сега веке не е така, така е мислам на Бтв
Ај да не се мешам јас коо не сум админ:):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom