Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
како да скокам bunny hop-така мислам дека се викаше ?

Еве вака сега, кога оклучувам fraps, дали треба да го минимизирам или да го оставам на страна да не се гледе во играта, а јас знам дека еднаш пробував и горе десно ми пишаше со жолти бројки, и тоа мислам дека значете дека можам да направам клип..
И сега го оставам така настрана клипот и одам во клипот и кога стискам F9 да го снимам право ми излева од демото.
Ај ве молам да ми кажете во што е работата или во fraps-от треба нешто друго да штиклирам.
Благодарам:smir:

Zdravo bi sakal da postavam edno prasanje vo vrska so baniranje na server. Imam 2 verzii na kanter instalirano, 1.6 i 1.8. Vcera dobiv ban od server dodeka igrav so 1.6 bidejki im se bide dosta citerski so napraiv 4 kills vo edna partija. Posle palam 1.8 i mozev da vlezam vo serverot bez problem. Moeto prasanje e na koj princip se banira, zar ne se banira preky ip adresa, kakva vrska ima verziajta na kanter, dali ako i dades reinstalacija na igrata ke moze da si igras pak na toj serve????Nisto ne mi e jasno za ovaa situacija...blagodaram

обично на ип се банира...

Zdravo bi sakal da postavam edno prasanje vo vrska so baniranje na server. Imam 2 verzii na kanter instalirano, 1.6 i 1.8. Vcera dobiv ban od server dodeka igrav so 1.6 bidejki im se bide dosta citerski so napraiv 4 kills vo edna partija. Posle palam 1.8 i mozev da vlezam vo serverot bez problem. Moeto prasanje e na koj princip se banira, zar ne se banira preky ip adresa, kakva vrska ima verziajta na kanter, dali ako i dades reinstalacija na igrata ke moze da si igras pak na toj serve????Nisto ne mi e jasno za ovaa situacija...blagodaram

Ako igras na kgn i ako si citer ne te spasuva 1000 pati instal reinstal na cs:D inace nema vrska verzijata na cs so ip to na netot i baniranjeto.Ako e dinamicka diskonekt connect se menja ip. :d

Ako igras na kgn i ako si citer ne te spasuva 1000 pati instal reinstal na cs:D inace nema vrska verzijata na cs so ip to na netot i baniranjeto.Ako e dinamicka diskonekt connect se menja ip. :d
Ne ne, nikakov cit, samo sto na toj server ocigledno si dobar samo ako im dades da te somelat, tie so pravat ubistva se citeri, a za kgn svaka cast, serverot deathmatch mi pravi kejf samo slaba frekvencija.
On topik: pri obicen ban uspeva toa so restartiranje na ruter, ama ima i trajni baniranja koi bas bi sakal da znam na koj princip se pravat, pozz

Се банира на IP и неможеш да се конектираш освен ако не те одбанираат или смениш IP (aко имаш динамична).
Реинсталација и слични ствари не помагаат.

Aj ako moze link za patch 1.21 ama ne od kajgana neso dupi.tnx.:smir:

Abe koga ke gi pustat kajgana#4 i kajgana#5 serverite ??!:uvo::duel::baeh::nesvest::jaj:

ja instalirav cs i sega koga ke ja uklucam mi bara cd key..ako znae nekoj koj e neka go kaze

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom