- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
како да скокам bunny hop-така мислам дека се викаше ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo bi sakal da postavam edno prasanje vo vrska so baniranje na server. Imam 2 verzii na kanter instalirano, 1.6 i 1.8. Vcera dobiv ban od server dodeka igrav so 1.6 bidejki im se bide dosta citerski so napraiv 4 kills vo edna partija. Posle palam 1.8 i mozev da vlezam vo serverot bez problem. Moeto prasanje e na koj princip se banira, zar ne se banira preky ip adresa, kakva vrska ima verziajta na kanter, dali ako i dades reinstalacija na igrata ke moze da si igras pak na toj serve????Nisto ne mi e jasno za ovaa situacija...blagodaram
Ne ne, nikakov cit, samo sto na toj server ocigledno si dobar samo ako im dades da te somelat, tie so pravat ubistva se citeri, a za kgn svaka cast, serverot deathmatch mi pravi kejf samo slaba frekvencija.Ako igras na kgn i ako si citer ne te spasuva 1000 pati instal reinstal na csinace nema vrska verzijata na cs so ip to na netot i baniranjeto.Ako e dinamicka diskonekt connect se menja ip. :d
Ne ti treba link. Simnija preku torrent na ovaa strana www.torrentz.com tuka ja imas jas simnuvam od tamu se i sesto pozz:smir:Aj ako moze link za patch 1.21 ama ne od kajgana neso dupi.tnx.:smir:
Abe koga ke gi pustat kajgana#4 i kajgana#5 serverite ??!:uvo::baeh::nesvest::jaj:
ja instalirav cs i sega koga ke ja uklucam mi bara cd key..ako znae nekoj koj e neka go kaze