Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
играм 2-3 минути на некој сервер и одеднаш све почне да се збркува.неможам да купам оружје,не можам да видам кој кого убил,скорот цело време стои ист,контролите за одење се побркат и на крај серверот ме кикне и ми пише Reliable channel overflowed
помош!

Зошто не можам да ги аднам сите сервери на Ентертент?? Што е работата, одам Add, пастирам ип, и нејке да се појава ништо.. Ни па во console да пишам connect <ip>..
Фала однапред:smir:

Pa taka...
Ke zemes Reinstall na igra , izvadi modem ili so imas ostavi 10 min da e isklucen , pak go pusti i ke se konektiras na serverite preku konzolata "connect <server Ip>" .. i dodeka si vo igra proBaj da gi adnes , toa me spasi na mene , taka mi pravese so eden Bugarski server :) :smir:

Зошто не можам да ги аднам сите сервери на Ентертент?? Што е работата, одам Add, пастирам ип, и нејке да се појава ништо.. Ни па во console да пишам connect <ip>..
Фала однапред:smir:

И мене така ми прави.

Види пробај да додадеш некој сервер, па излези од играта, па пак влези после и види дали ќе бидат во Фејворитс..

Кај мене е таа процедурата хехе

Да не сте банирани, ако имате статична де.

И мене така ми прави.

Види пробај да додадеш некој сервер, па излези од играта, па пак влези после и види дали ќе бидат во Фејворитс..

Кај мене е таа процедурата хехе
Ok, ке пробам, благодарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom