Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Pozz do site, moze li nekoj da mi kaze zosto nemozam vo igrata koa vlevam da baram serveri vo toa internet nego moram samo u favorites tie da gi stavam...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Пиши го ова :)

Ne ne,greska.
Nikola,tie AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA na latinica..:pos:

Pozz do site, moze li nekoj da mi kaze zosto nemozam vo igrata koa vlevam da baram serveri vo toa internet nego moram samo u favorites tie da gi stavam...
Probaj da pisuvas so racite..:pos:
Kako so te razbrav,koga ke kliknas vo Internet ne ti izlagat serveri?
-Koga ke gi stavas vo Favorites ti stojat,dodeka ti ne gi izbrisas,a vo Internet ke treba mnogu vreme da gi baras,a dali ke gi najdas..:)

Ne ne,greska.
Nikola,tie AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA na latinica..:pos:

Probaj da pisuvas so racite..:pos:
Kako so te razbrav,koga ke kliknas vo Internet ne ti izlagat serveri?
-Koga ke gi stavas vo Favorites ti stojat,dodeka ti ne gi izbrisas,a vo Internet ke treba mnogu vreme da gi baras,a dali ke gi najdas..:)
Ника смачено мее од тебе веке!

Го имаш постариот patch (пач) на Cs v19 изгледа. Истото е и кај мене. Слегни си понова верзија т.е patch na CS и ке немаш гајле.

Кога напишам con_color "*** *** ***" дали се менува бојата само кај мене или кога ке пишувам кај другите ке се гледа со друга боја тоа што ке го напишам.

*-Броеви

само кај тебе.

А како да направам кај другите да се гледа со друга боја кога ке пишувам нешто?

Индивидуално е. Секој си мести како сака да му е во боја чатот.

Ама само тоа што го пишувам јас кај нив да се гледа со друга боја.
Имам забележано како некои со друга боја пишуваат.

Мислиш на админ сеј? Ти треба админски аксес за тоа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom