Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно дека ќе осетиш, многу подобро се игра со 100фпс.:helou:

Од 50-60 фрејма нагоре, БУКВАЛНО нема разлика (барем на кантер) :helou:

Ja не осекам разлика, не ми ни покажува фпс.
Тоа е кантерашки филмови.. лосс, фпс и др срања.
Нормално онлајн играње е ебаго, не е лан се да е подмачкано.

Ја има ли некој македонската кантер ?????? Може ли да ја аплоадира тој што ја има

Напрај си ја. :)

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.Еве што ми излегува од cs.kajgana.com :nesvest::nesvest:
Ај некој да ми даде пач за кантер 1.6?:uvo:

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.Еве што ми излегува од cs.kajgana.com :nesvest::nesvest:
Ај некој да ми даде пач за кантер 1.6?:uvo:
Тоа е или користиш ник на некој админ без пасс или со слот сакаш да влезеш , пробај да си сменеш никот .. :helou::helou:

Тоа е или користиш ник на некој админ без пасс или со слот сакаш да влезеш , пробај да си сменеш никот .. :helou::helou:

Или не е тоа... трето нема.:tapp:

Кога користи ник за кој нема пас вика You have no entry...

Или не е тоа... трето нема.:tapp:

Кога користи ник за кој нема пас вика You have no entry...

Проба да си сменеш ник ?? мислам оти до тоа е .. :zver: :tapp:

:nesvest:

Зошто кога ке се уклучам на серверите, и ке поиграм 2 мин, и ми укочува, горе ми пишува со црвено несто Client nesto cs. А го имам најновиот sxe client
:toe:

Дечки ај мала помош..Вака сеа стаив нов нет овој на т-хоме шо оди 150 гб фиксен телефон дигитална телевизија..да преминам на главното иам проблем...пробувам да кренам приватен сервер го кревам се убао ама немозам да се конектирам (Пошо знам неможеше да се влезе со таа ип коа се уклучуе тоа и одам на една веб си ја глеам ип адресата праам се ја додаам на пр. 79.***.**.** не е важно додавам порт и ме зеза...пробуам со онаа кај што се средува со онаа 162.**.***.** додаам порт се ме конектира и братот мој го конектира (пошто сме на ист нет) другите неможат да влезат ?? зошто?? и има ли чаре (бтв иам од оние рутерите томсон шо одат)

Зошто кога ке се уклучам на серверите, и ке поиграм 2 мин, и ми укочува, горе ми пишува со црвено несто Client nesto cs. А го имам најновиот sxe client
:toe:

Не ти е до сХе клиентот. До провајдерот ти е. Кабелнет Струмица си нели?
Јави се кажи дека неможеш да играш ти лагира и сл. и ке ти средат.
До нив е.

Дечки ај мала помош..Вака сеа стаив нов нет овој на т-хоме шо оди 150 гб фиксен телефон дигитална телевизија..да преминам на главното иам проблем...пробувам да кренам приватен сервер го кревам се убао ама немозам да се конектирам (Пошо знам неможеше да се влезе со таа ип коа се уклучуе тоа и одам на една веб си ја глеам ип адресата праам се ја додаам на пр. 79.***.**.** не е важно додавам порт и ме зеза...пробуам со онаа кај што се средува со онаа 162.**.***.** додаам порт се ме конектира и братот мој го конектира (пошто сме на ист нет) другите неможат да влезат ?? зошто?? и има ли чаре (бтв иам од оние рутерите томсон шо одат)

Прочешлај темава.

Не ти е до сХе клиентот. До провајдерот ти е. Кабелнет Струмица си нели?
Јави се кажи дека неможеш да играш ти лагира и сл. и ке ти средат.
До нив е.

Не сум на кабелнет. На оннет сум.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom