-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Од 50-60 фрејма нагоре, БУКВАЛНО нема разлика (барем на кантер) :helou:Сигурно дека ќе осетиш, многу подобро се игра со 100фпс.:helou:
Од 50-60 фрејма нагоре, БУКВАЛНО нема разлика (барем на кантер) :helou:Сигурно дека ќе осетиш, многу подобро се игра со 100фпс.:helou:
Си пробал? Куршумите идат многу поубаво, ако не си пробал не знам како да ти објаснам. :helou:Од 50-60 фрејма нагоре, БУКВАЛНО нема разлика (барем на кантер) :helou:
Напрај си ја.Ја има ли некој македонската кантер ?????? Може ли да ја аплоадира тој што ја има
Тоа е или користиш ник на некој админ без пасс или со слот сакаш да влезеш , пробај да си сменеш никот .. :helou::helou:Forbidden
You don't have permission to access / on this server.Еве што ми излегува од cs.kajgana.com :nesvest::nesvest:
Ај некој да ми даде пач за кантер 1.6?:uvo:
Или не е тоа... трето нема.Тоа е или користиш ник на некој админ без пасс или со слот сакаш да влезеш , пробај да си сменеш никот .. :helou::helou:
Тоа е или користиш ник на некој админ без пасс или со слот сакаш да влезеш , пробај да си сменеш никот .. :helou::helou:
Или не е тоа... трето нема.
Кога користи ник за кој нема пас вика You have no entry...
:nesvest:Проба да си сменеш ник ?? мислам оти до тоа е ..
Даа да се исправам не е до тоа !:nesvest:
Не ти е до сХе клиентот. До провајдерот ти е. Кабелнет Струмица си нели?Зошто кога ке се уклучам на серверите, и ке поиграм 2 мин, и ми укочува, горе ми пишува со црвено несто Client nesto cs. А го имам најновиот sxe client
Прочешлај темава.Дечки ај мала помош..Вака сеа стаив нов нет овој на т-хоме шо оди 150 гб фиксен телефон дигитална телевизија..да преминам на главното иам проблем...пробувам да кренам приватен сервер го кревам се убао ама немозам да се конектирам (Пошо знам неможеше да се влезе со таа ип коа се уклучуе тоа и одам на една веб си ја глеам ип адресата праам се ја додаам на пр. 79.***.**.** не е важно додавам порт и ме зеза...пробуам со онаа кај што се средува со онаа 162.**.***.** додаам порт се ме конектира и братот мој го конектира (пошто сме на ист нет) другите неможат да влезат ?? зошто?? и има ли чаре (бтв иам од оние рутерите томсон шо одат)
Па логично за да имаш ботови треба да инсталираш кантер што подржува ботови,ама немораш малце ли ботови имаш по серверинеako moze nekoj da mi kaze kako da iam botovi.. :uvo::uvo::uvo:
Не сум на кабелнет. На оннет сум.Не ти е до сХе клиентот. До провајдерот ти е. Кабелнет Струмица си нели?
Јави се кажи дека неможеш да играш ти лагира и сл. и ке ти средат.
До нив е.