Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е сеа ај кој ке ми помогне...
пред 2 недели си купиф тестатура и со неа ми дадоа ЦД- драјвери нешто .. и ја инсталирав и одам да играм да играм ваграфт пресикам Ф2 и нејке да ми оклучи херојот .. излегов влегов на кантер и да правам сс срееншот не бива ми излева некој програма за ПРИНТАње ај помгонете како да ги бришам тие драјвери да можат да работат скреншот и ф2 таму .. оти сеа нешто на ф1 има ХЕЛП , ф2 NEW , ф3 OPEN ,ф4 SAVE ,ф5 REPLACE... незнам што да правам како да ги избрисал
ХЕЛП ..
оти сум глупав затоа инсталирав :uvo::uvo:Како прво, ЗАШТО уствари си инсталирал драјвери (па баш за тастатура) кога врска немаш зашто служат???
Трето, иди си у ADD/REMOVE PROGRAMS, најди го тоа што си го инсталирал за тастатурата (би требало да се вика по името на моделот на тастатурата) и дај му UNINSTALL

е сеа ај кој ке ми помогне...
пред 2 недели си купиф тестатура и со неа ми дадоа ЦД- драјвери нешто .. и ја инсталирав и одам да играм да играм ваграфт пресикам Ф2 и нејке да ми оклучи херојот .. излегов влегов на кантер и да правам сс срееншот не бива ми излева некој програма за ПРИНТАње ај помгонете како да ги бришам тие драјвери да можат да работат скреншот и ф2 таму .. оти сеа нешто на ф1 има ХЕЛП , ф2 NEW , ф3 OPEN ,ф4 SAVE ,ф5 REPLACE... незнам што да правам како да ги избрисал
ХЕЛП ..
ај некој ако може нека прати по ПП condition zero линк за да ја симнам....
Јас му пратив.Побарај ја преку торент :smir:
dadada ama mozes na server da igras so toj canter coundition zero mislam ne jas go imaf ama ne mozef na server da igram i go izbrisif :uvo:Condition Zero е за Single Player (има и мод за multuplayer ама тоа си е посебно), а другава кантер е таа што ја знаеш