Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
ама тоа треба да го стаиш на основната верзија, а не на некоја што веќе има стаено пач...

најубаво, симни си ја целосната верзија, и терај

abe na osnivnata gi snimam patchojte t oa v6 mislim bese neznam a za cela ne mi se downloadira sea

Дали некој ке сака да ми објасни како да снимам ventrilo server

msn:okraZ_m@hotmail.com :nesum:

Dali moze nekako da se sredi lagot na Serverite ?????????? AKo moze da znam ?::D:D

Веќе неколку часа лагот е во ред.

А бе ај помагајте, кој знаа как да ставам скрин шот , на темата ScrenShoot - СКРИНШОТ?

daj nekoj objasni so e toa steam kaj mozam da go najdam ili treba da go kupam negde sum slusnaf deka so steam mozef da vlagas kaj sakas da igras Cs koj bill server deka na internet vlagam mi dava 10000 serveri ne mozam da vlagam mi vika neso cd key a so taj steam demek moze da vlagam :toe:
:salut:

daj nekoj objasni so e toa steam kaj mozam da go najdam ili treba da go kupam negde sum slusnaf deka so steam mozef da vlagas kaj sakas da igras Cs koj bill server deka na internet vlagam mi dava 10000 serveri ne mozam da vlagam mi vika neso cd key a so taj steam demek moze da vlagam :toe:
:salut:
Тоа ти е како лиценца за кантер , легална кантер.
10$ е , можеш да си купиш со кредитна картичка од интернет , и со него ке можеш да играш со сите играчи од светот , и cw со кланови од други земји:smir:

А бе ај помагајте, кој знаа как да ставам скрин шот , на темата ScrenShoot - СКРИНШОТ?

Стискаш на копчето PrintScreen од тастатурата, па одиш во Paint, стискаш CTRL + V, па ја сејвнуваш сликата како JPEG, и ете ти скриншто :smir:

WoW, дека е тоа копче, оти јас не ги сликав скрин шотевите, пошо не бива нешто!

Тоа копче се наоѓа на тастатурата, секаде е различно али се наоѓа околу горниот десен агол пишува PrintScreen

Абе зашо на еден мој играч од мој клан сега таман да почне да игра со схе нешто го зеза ке го оклучи схе то и пак му се појавува црн екран и го избацува да не знаете до што е????

Во случај уште да бараш кај е копчето (:pos2:) да ти олеснам МНОГУ!

windows-xp-print-screen2.jpg

Го најдев, ама незнам дали е тоа, ама мислам дека е тоа, не пише PrintScreen само Print пише, мислам дека е тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom