TONI, Incompatibile con Totti, lascerà Romaкаде го прочита ова жити се, прв пат слушам??
Јас пак последно што имам прочитано е дека овие нашиве ќе го враќале во Баерн до година.TONI, Incompatibile con Totti, lascerà Roma
еве ти и превод ако не разбираш
Тони: не се поднесум со Тоти,ќе ја напуштам Рома![]()
нема шанси во баерн да се врати... му завршува договорот и е слободен аво баерн сам по своја воља да се врати според мене нема ни теоретски шансиЈас пак последно што имам прочитано е дека овие нашиве ќе го враќале во Баерн до година.![]()
има уште време повторно имаат густ распоред интер а и на оние лацијалите им гори под нозе. сепак останува да видиме...:рома:Туу бе еј криво ми е што не победите вчера...
Посебно Мексес кога заплака,сеа моралот на играчите е појден испод нула.
Имавте шанси игравте подобро и имаше минимално еден пенал за вас ама судијана незнам,тоа е кога некој друг ќе вмеша прсти во фудбалот
Како и да е мислам дека супер сезона поминавте 24 утакмици без пораз не е мала работа. Штета што нема да ја гледаме Теткицата гола што навиваше за Рома:helou:
Пупоне со целиот респект кон тебе како фан на Рома,ќе те замолам да не го валкаш и спомнуваш името на Морати и Интер.Твоите согледувања за тоа кој како игра за својот клуб,е само твоја констатација со која би се сложиле само некои фанови.А тоа колку пари потрошил Морати за засилувања тој си знае,и затоа си има резултати.така е... кога Рома би освоила титула би славел како 10 да освоиле, бидејќи Рома се тим кои не ја купуваат својата слава како Јуве,Милан и Интер... Рома имаат играчи кои играат со срце, а не за пари, тоа го докажаа оваа година, значи не е се во парите, за оваа сезона не купивме еден добар играч, а еве каде сме... чичко Морати до сега давал огромни суми на пари за да види ваков Интер каков што е денеска, но само тој си знае колку пари фрлил до сега, барем ја како што паметам од 2000год па навака со тие пари ни 10 титули не би ме задоволиле и не би ми било мерак... затоа јас на ваков начин го доживувам мојот омилен тим и нема да ми биде криво доколку останеме без титула....
Форца Рома!!!
А од твој џеб нешто да не зеле газдиве ? Јас ко навивач на Интер не се замарам со потрошените пари на Морати, негови се и знае како да ги троши, напротив, мило ми е што секогаш носи еден врвен фудбалер во тимот. Од друга страна пак, како што кажав воопшто не ме интересираат потрошените пари, једино ко фудбалски фан ме интересираат успесите, а успесите се тука ...така е... кога Рома би освоила титула би славел како 10 да освоиле, бидејќи Рома се тим кои не ја купуваат својата слава како Јуве,Милан и Интер... Рома имаат играчи кои играат со срце, а не за пари, тоа го докажаа оваа година, значи не е се во парите, за оваа сезона не купивме еден добар играч, а еве каде сме... чичко Морати до сега давал огромни суми на пари за да види ваков Интер каков што е денеска, но само тој си знае колку пари фрлил до сега, барем ја како што паметам од 2000год па навака со тие пари ни 10 титули не би ме задоволиле и не би ми било мерак... затоа јас на ваков начин го доживувам мојот омилен тим и нема да ми биде криво доколку останеме без титула....
Форца Рома!!!
па тоа е проблемот кај тебе ти глеаш успеси а не убаф фудбалА од твој џеб нешто да не зеле газдиве ? Јас ко навивач на Интер не се замарам со потрошените пари на Морати, негови се и знае како да ги троши, напротив, мило ми е што секогаш носи еден врвен фудбалер во тимот. Од друга страна пак, како што кажав воопшто не ме интересираат потрошените пари, једино ко фудбалски фан ме интересираат успесите, а успесите се тука ...