Фан Клуб: Рома

• Креатор на темата Креатор на темата runBABYrun
  • Време на започнување Време на започнување
јас знам дека Италија има талентирани играчи но не се многу добри, еве кокретен пример: во Италија играч кој е со голем талент е Џовинко(23год) но Фабрегас со неговите 22години е ѕверка во споредба со Џовинко

И Џовинко е 22 год но кај него проблемот е тоа што е многу низок кога влегува во дуел малко да го допрат ја губи контролата и паѓа, а за техника и брзина немам зборови

И Џовинко е 22 год но кај него проблемот е тоа што е многу низок кога влегува во дуел малко да го допрат ја губи контролата и паѓа, а за техника и брзина немам зборови

хахаха ама си ме насмеал... значи бидејќи е низок ги губи дуелите, можеби сакаше да кажеш ситен, еве еден Меси е низок зошто тој не ги губи дуелите?

го има талентот али многу е трапав некако и многу избрзува...

Еве една компилација 20 најдобри гола на Тотти :)

lele vie od fiorentina fan klubot ama me iznasmeejaa se naavilo deka zemale pari i odma filcinja si praat ......
mexes i gago u fiorentina ke odele :tapp:

ако Мексес замине во Виола ја ќе си заминам од форумов жими се :wink:

мексес најдобро му е да остане во рома според мене:vozbud:
а за преодниов рок шо прајме :) ќе го земаме виери...???? тони....??? и можда некој нов „талент“ како лорија,касети,цедиња и двд цедиња :)
на сенси не и се даваат пари а очекува успеси:tapp::tapp::tapp:

мексес најдобро му е да остане во рома според мене:vozbud:
а за преодниов рок шо прајме :) ќе го земаме виери...???? тони....??? и можда некој нов „талент“ како лорија,касети,цедиња и двд цедиња :)
на сенси не и се даваат пари а очекува успеси:tapp::tapp::tapp:

kako sto stojat rabotive najverojatno ili toni ili zigic mozat da dojdat na pozajmica ...... za toni citav deka bil spremen da igra za po mala plata od segasnata samo da si zamine od baer :helou:

за тони има голема борба а баерн ќе сака пари...... ќе мора малце да се потрудиме:toe:

ахх ме уморија овие Виолетовиве, неможеш да им објасниш некој работи :tapp:

ма нека бракаат работа и Тони и Жигич, преку тасево од вакви зелки... нека се изгуби оваа Росела неможам гадниот лик да и го поднесам:kesa:
нека дојде некој нека ги испофрла милионите :pos2::pos2::pos2::pos2:
овој Соросов(кој многу е популарен во МК ради друга работа:tv:)нели ќе доаѓаше?

со Аталанта нагости, ух тежок натпревар е тоа, тапа се покажуваме у последно време на Бергамо.

сенси не го одврзува кесето за преодниов рок иначе треба да купите 2,3 играчи и ке бидете меѓу топ 4

сенси не го одврзува кесето за преодниов рок иначе треба да купите 2,3 играчи и ке бидете меѓу топ 4

знам дека е циција или стварно нема толку финансии, ако е ова второво ондак нека го шитне клубот не само да го цеди.

ај јас да си пуштам Конференс на Скај-Спорт :tv:

составот -

Серџио

Бурдисо-Мексес-Хуан-Рисе

Бриги-Пизаро-Перота

Вучиниќ-Менез-Тоти

Бурдисо ќе игра десно, Мота на клупа :toe:
доста напаѓачки :tv:

ни го стегнаа... Хуан виновник :kesa:

браво царе :tv:

ПЕРОТАААААААААААА !! ! ! !

UNO - DUE !! !

ПОБЕДААААААА!!! тешко издвојувана ама многу се радувам на оваа победа, замислете сврзавме две победи по ред, ајде нека ни се множат и да ја продолжиме победничката серија поздрав ФОРЦА РОМАААА

Back
На врв Bottom