Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам летото ќе дојдат: Чаби Алонсо, Кака, и можеби Рибери. За Роналдо не ми се верува... сепак се може да се очекува од перез
Ако се направи солидна средина, лев бек може и Марсело да игра. Сигурно ќе биде подобар од Абидал во Барса.
За некој што мисли дека Дренте е добар лев бек не си многу слободен во размислувањата.Леее, после она денес што го видов од Кака, и воедно во текот на целата сезона, прикажа дека не е ни за у Милан а најмалку па за у Реал!!! Јас мислам дека ке биде промашен трансвер од бог знае кога! нема да се снајде тука Сигурно ! Нека си го чуваат ако им е арен
!Со среќа вечерва !
Леее, после она денес што го видов од Кака, и воедно во текот на целата сезона, прикажа дека не е ни за у Милан а најмалку па за у Реал!!! Јас мислам дека ке биде промашен трансвер од бог знае кога! нема да се снајде тука Сигурно ! Нека си го чуваат ако им е арен
!Со среќа вечерва !
еее, пред сезона две ништо да не не се очекуваше ? не заебаај тогаш беше прав лидер а сеа не ми личи на ништо !
Кака асистираше денес на голот на Амброзини, а и незнам што очекуваш кога игра десно крило.Абе гледам, знам и сваќам, ама ептен ништо да не останало од стариот Кака ??? ништо не покажува, еден пас не напраи, ни асистенција ницентаршут, ептен тапа е! може со тек на време ке си ја врати до некаде формата, ама не гледам нешто посебно кај него за да игра за нАС