Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Рамос е дупка централен така да подобро да се купи некој квалитетен централен а Рамос нека си остане десно.
Рамос кога го купија беше најдобар дефанзивец, и играше централно. Како тоа дупка е ?

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Рамос е дупка централен така да подобро да се купи некој квалитетен централен а Рамос нека си остане десно.
Епаа ти сакаш цела сезона да игра десен бек и на моменти да го ставаат централен и да биде добар? ее неможе така, не е навикнат му треба време...
Кај се продава таков играч бе, еее ова не ми се свиѓа, цела сезона он ја влече на себе и сега ке доаѓал дојде друг и одма да го шиткаат за ЕБАНИ 20 мил! еее колку ми е страв само да не згрешат како со Робињо што се случи!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
На последнава утакмица Анри не го лизгаше како сака? Два гола по негова кривица, одвај чекам да се врати како централен.
Незнам јас мислам оти централен не го бива, но ке видиме шо ке се праи за наредната сезона.

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Го сакаш ама нема :)
Директно од Милано спортскиот директор на АЦ Милан ни ги открива плановите на Миланезите за идната сезона Фала ви многу ГОСПОДА што не почестивте со вашата кратка и мноооооогу корисна информација:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Очекувам победа вечерва
Јас очекувам нов пораз искрено...

Да сум како Хуанде, би им дал шанса на тие што играа малку сезонава, да покажат и тие нешто и ако може да дигнат малку цена. Нема потреба веќе од форсирање, мислам дека е се е јасно а на Валенсија и се потребни бодови, така да очекува 1 или Х да биде. Ипак да се надеваме на победа :smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
CASILLAS; SERGIO RAMOS, CANNAVARO, METZELDER, HEINZE; JAVI GARCÍA, GAGO; ROBBEN, MARCELO; HIGUAÍN Y RAÚL

И јас исто очекувам победа, има уште теоретски шанси за титула, зошто да се подари на Барса. Нека се помачат барем.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
2 гола примате поради Канаваро тој летоска треба едноставно СИКТЕР да му кажете од клубот и да си земете некој подобар играч во одбрана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom