Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Мислам дека ке ја тепаме валенсија и тоа доста добро а и ништо чудно да им пуштиме зашо не ни требаат веке, а валенсија сепак заврши со барса у наша корист. може нешо да биде и од тоа :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Се е договорено,на лето Кака во Реал.
Уште веруваш во рани шпекулации? Ја уше сега не се замарам, кога ке изберат претседател и кога ке дојде трансфер период тогаш би имало можеби малку вистина. Но сепак до дека не видам со бел дрес не верувам

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Се е договорено,на лето Кака во Реал.

Така беше и пред 2 год. па ништо. И Кристијано Роналдо веќе имаше преддоговор со реал ама оште си играа во Манчестер. Ка ќе дојдат во реал тугај ќе прааме маабет.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ми стана жал кога го гледав видеото:(

L

Liverpudlian

Гостин
I Have Slaven Bilic Agreement - Real Madrid Presidential Hopeful

Real Madrid will appoint Slaven Bilic as head coach in the summer to replace Juande Ramos, claims presidential hopeful Eduardo Garcia.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ми стана жал кога го гледав видеото:(
Лееее сеа се сетив на пред минатата сезона што било ејјј... хахаха Рејес зверка, а за ова шо читам за славен билиќ ако се деси , ке се убиам ! тој НЕ! а за кака знам дека уште се шпекулации али скоро сигурен сум дека еден од него или роналдо доаѓа у мадрид, на клипот коа го видов робињо ми се плачеше :( ... нвм да не замарам со нешо шо не ве интересира

L

Liverpudlian

Гостин
Toa go kazuva Eduardo Garcia,a najverovatno e neli deka Florentino Perez ke dojde na celo

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Абе се знае дека ќе дојде Перез, он има пари и моќ а и има многу познаници низ клубовите. Со еден збор тој е голем човек

L

Liverpudlian

Гостин
Абе се знае дека ќе дојде Перез, он има пари и моќ а и има многу познаници низ клубовите. Со еден збор тој е голем човек
Epa zatoa i posociv deka toa go izjavuva Eduardo Garcia,zatoa sto mislam oti Perez ke dojde na vlast

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
А кој го договорил тоа?Болуда ?:tapp:
Даа болудааа секако! абе тоа се само шпекулации лелеее колку ке го тупат со ова летово али ај нема веезе не е ни прво лето ни последно! иначе ТИЕ 24 ФУДБАЛ ПИШАЛЕ ДЕКА РАУЛ КЕ ОДЕЛ У СИТИ ЗА 40 МИЛИОНИ!!!!! :pos2::pos2::pos2::pos2: УШТЕ ОД СЕА ДА КАЖАМ НЕ ГИ СЛУШАЈТЕ ТИЕ 24 ФУДБАЛ ЗАШТО 90 % НЕ Е ТОЧНО!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom