Alien_sr
Ultimate Survivor!
- Член од
- 14 мај 2007
- Мислења
- 2.978
- Поени од реакции
- 143
Значи тај пат нема да бидам у можност да ја гледам. Нека им е со среќа. Валенсија ќе стегне, ќе се боре за 3 место.Сабота 22:00 Местаља
Значи тај пат нема да бидам у можност да ја гледам. Нека им е со среќа. Валенсија ќе стегне, ќе се боре за 3 место.Сабота 22:00 Местаља
Уште веруваш во рани шпекулации? Ја уше сега не се замарам, кога ке изберат претседател и кога ке дојде трансфер период тогаш би имало можеби малку вистина. Но сепак до дека не видам со бел дрес не верувамСе е договорено,на лето Кака во Реал.
Се е договорено,на лето Кака во Реал.
Зашто жал оваа еден од најубавите моменти на клубот.Ми стана жал кога го гледав видеото
Па ми стана затоа шо многу бев радосен тогаш, а денешната ситуација е сосема другаЗашто жал оваа еден од најубавите моменти на клубот.
Лееее сеа се сетив на пред минатата сезона што било ејјј... хахаха Рејес зверка, а за ова шо читам за славен билиќ ако се деси , ке се убиам ! тој НЕ! а за кака знам дека уште се шпекулации али скоро сигурен сум дека еден од него или роналдо доаѓа у мадрид, на клипот коа го видов робињо ми се плачеше ... нвм да не замарам со нешо шо не ве интересираМи стана жал кога го гледав видеото
Epa zatoa i posociv deka toa go izjavuva Eduardo Garcia,zatoa sto mislam oti Perez ke dojde na vlastАбе се знае дека ќе дојде Перез, он има пари и моќ а и има многу познаници низ клубовите. Со еден збор тој е голем човек
А кој го договорил тоа?Болуда ?Се е договорено,на лето Кака во Реал.
Даа болудааа секако! абе тоа се само шпекулации лелеее колку ке го тупат со ова летово али ај нема веезе не е ни прво лето ни последно! иначе ТИЕ 24 ФУДБАЛ ПИШАЛЕ ДЕКА РАУЛ КЕ ОДЕЛ У СИТИ ЗА 40 МИЛИОНИ!!!!! :pos2::pos2::pos2::pos2: УШТЕ ОД СЕА ДА КАЖАМ НЕ ГИ СЛУШАЈТЕ ТИЕ 24 ФУДБАЛ ЗАШТО 90 % НЕ Е ТОЧНО!!!А кој го договорил тоа?Болуда ?