- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 496
- Поени од реакции
- 27
Леле овој брат на тешка дрога е, жими се......:nesvest::nesvest::nesvest:ОМГ!!! Што му стана бе му пукна филм у пм...
Леле овој брат на тешка дрога е, жими се......:nesvest::nesvest::nesvest:ОМГ!!! Што му стана бе му пукна филм у пм...
po se sto gledam mislam deka ova e posledniot natprevar na pepe vo real...
go pocituvav kako igrac,ama vaka ne smee da se pretstavuva igrac na eden real madrid!!!!
ova najgolemiot sram za klubot vo poslednite godini!!!!!
i mnogu sum razocaran od ovoj poteg....:kesa: :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:
Што требаше да значи ова ... не сфатив:smir:Па нормално дека ќе го казнат 3 да напраеше вакво нешто некој од Барса може 10 ќе го казнеа а??ех морее колку сакаа со сила да ве напраа шампиони толку појќе ви се шири шупекот!
Тогаш неможеше ЧАК НОРИС да го допре а камо ли соиграчите:pos2::pos2: Види брате економска криза у светов па нервозе на све стране таке и за Пепе му дошло преку к*у све и почна да тепа ка лудак :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:А баш ме интересира што ќе се случеше доколку не го допреа соиграчите?!?! Ќе се снимаше нов филм со ЏЕКИ ЧЕН...САМ ПРОТИВ СИТЕ!!! :pos2::pos2::pos2: Ќе ги убиеше свите до еден у пм :pos2::pos2:
па појќе од очигчедно дека со сила ве праа шампиони на секој натпревар има пенал за вас од тие пенали 90 % се непостоечки ете тоа важиШто требаше да значи ова ... не сфатив:smir:
па појќе од очигчедно дека со сила ве праа шампиони на секој натпревар има пенал за вас од тие пенали 90 % се непостоечки ете тоа важи
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Fikela напиша:па појќе од очигчедно дека со сила ве праа шампиони на секој натпревар има пенал за вас од тие пенали 90 % се непостоечки ете тоа важи
Брат невикам дека немаа добра екипа али неможе бе на секоја утакмица пенал да има за нив.. ај објасними како е ова можно ??Смешно е ова.
Дај кажи ми Барса оваа утакмица колку пати победи со над 3 гола разлика, не заебавај оваа сезона имаме машинерски напад не ни требат пенали за да победиме некој.
Во право си. Барса игра феноменално сезонава, ама и Реал не е многу поназад. Може не игра толку добар фудбал за око ама сепак 6 бода е разлика, не е 19 како лани.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ај бе не трескај глупости, ќе ти се смеат само. Ваквите детски постови можеш да ги кажуваш кај тебе во маало. Не велам дека судиите немат направено грешки во корист на Барса, али и не имаат оштетено многу. Гледај по некоја повторена снимка од натпреварот против Гетафе во саботата ќе видиш. И мислиш ли дека секогаш суделе правилно кога е Реал во прашање ? Никогаш не помогнале сезонава со нивните грешки? Муабетов не ти е на место... мислам дека и самиот си знаеш.
И греота е да се вадите на судиски грешки, коа и самиот знаеш дека сме светлосни години пред вас сезонава. Кога ќе го видам Реал со таква игра, ќе му ја честитам титулата уште во првите 10 кола:smir: