- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 496
- Поени од реакции
- 27
Леле овој брат на тешка дрога е, жими се......:nesvest::nesvest::nesvest:ОМГ!!! Што му стана бе му пукна филм у пм...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле овој брат на тешка дрога е, жими се......:nesvest::nesvest::nesvest:ОМГ!!! Што му стана бе му пукна филм у пм...
po se sto gledam mislam deka ova e posledniot natprevar na pepe vo real...
go pocituvav kako igrac,ama vaka ne smee da se pretstavuva igrac na eden real madrid!!!!
ova najgolemiot sram za klubot vo poslednite godini!!!!!
i mnogu sum razocaran od ovoj poteg....:kesa: :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:
Па нормално дека ќе го казнат 3 да напраеше вакво нешто некој од Барса може 10 ќе го казнеа а??ех морее колку сакаа со сила да ве напраа шампиони толку појќе ви се шири шупекот!
А баш ме интересира што ќе се случеше доколку не го допреа соиграчите?!?! Ќе се снимаше нов филм со ЏЕКИ ЧЕН...САМ ПРОТИВ СИТЕ!!! :pos2::pos2::pos2: Ќе ги убиеше свите до еден у пм :pos2::pos2:
Што требаше да значи ова ... не сфатив:smir:
па појќе од очигчедно дека со сила ве праа шампиони на секој натпревар има пенал за вас од тие пенали 90 % се непостоечки ете тоа важи
Fikela напиша:па појќе од очигчедно дека со сила ве праа шампиони на секој натпревар има пенал за вас од тие пенали 90 % се непостоечки ете тоа важи
Смешно е ова.
Дај кажи ми Барса оваа утакмица колку пати победи со над 3 гола разлика, не заебавај оваа сезона имаме машинерски напад не ни требат пенали за да победиме некој.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ај бе не трескај глупости, ќе ти се смеат само. Ваквите детски постови можеш да ги кажуваш кај тебе во маало. Не велам дека судиите немат направено грешки во корист на Барса, али и не имаат оштетено многу. Гледај по некоја повторена снимка од натпреварот против Гетафе во саботата ќе видиш. И мислиш ли дека секогаш суделе правилно кога е Реал во прашање ? Никогаш не помогнале сезонава со нивните грешки? Муабетов не ти е на место... мислам дека и самиот си знаеш.
И греота е да се вадите на судиски грешки, коа и самиот знаеш дека сме светлосни години пред вас сезонава. Кога ќе го видам Реал со таква игра, ќе му ја честитам титулата уште во првите 10 кола:smir: