Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
честито нека ни е победата и нека ни се множат

Забораив да го ставам скриншотот кога Хунти го даде четвртиот

r8as2g.jpg

Некој се смее, некој плаче :icon_lol:

Ај честито нека ние победата,5 гола во Баскија не е лесна работа.Баш сега го гледав уште еднаш highlights се играше со голем интензитет играта.само не видов добро зошто го доби првиот црвен картон Јесте,видов само Касиљас кога се бунеше.Ако знае некој нека ми каже!:helou:

Честито победа и од мене шо ви кажав дека ќе тепате 3 гола предност:).

Ај честито нека ние победата,5 гола во Баскија не е лесна работа.Баш сега го гледав уште еднаш highlights се играше со голем интензитет играта.само не видов добро зошто го доби првиот црвен картон Јесте,видов само Касиљас кога се бунеше.Ако знае некој нека ми каже!:helou:

Го удри Касиљас. Од сите очекував, само од Јесте не ваков потег.

Стварно страшно потсеќа на Руд, особено со првиот гол, со ич залет од 12-13 метри, шут по земја покрај статива, абе како Руд да го гледам :)

1237071100_extras_albumes_0.jpg

Ти текна одма нели :)

Да знае некој да направи едно видео, споредба меѓу двата гола, Клас од едната Руд од другата страна, ако уопште е можнио такво нешто :)

Еве уште еден таков на Руд, против Атлетико од малку поголема далечина. Ама важно стилот е ист, без залет од место, на прва статива.

Хајнце :icon_lol: - жива легенда.

Хунти - мајстор. Ау ги сакам во напад Хунти - Гонзало.

Ги гледав сега головите на Хунтелар свака част за дечкото само така да продолжи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom