Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
Ако Реал ај сврти утакмицата во нивна полза, ја гол ќе шетам, жими све викам :vozbud:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
A be da ti ebam Real da ti ebam . Me ebe za 5.000 u kurac :tapp: . A be nemozat da pominat osmina finale 5 godini ebate :tapp:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Armin,
на овој натпревар сум со тебе. Не се осеќај осамено.
Чекам 2 гола од реал, за да земам пари.

Не се откажувајте мадридисти!
You'll never walk alone.

Шпанија е со вас.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ајде бе момци шо е работава многу слабо ви оди...
Ја ги гледам Јуве - Челси и незнам каква е играта али резултатот не ми се допаѓа баш...
Ае се надевам ќе ви тргне второто полувреме, 3 гола не се недостижни...
Поздрав
Подобро шо не га гледаш...пички невидени,како да играт за Тиверија а не за Реал Мадрид,исплашени мислаш у гасна комора ги носат,не е ни чудо шо ни набутаа два:kesa:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Зоки замина од тема.
На другите ви опростувам дека сте нервозни, ама контролирајте се пошо ич нема да прогледувам понатака кој чив навивач е.

позз4е

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Зоки замина од тема.
На другите ви опростувам дека сте нервозни, ама контролирајте се пошо ич нема да прогледувам понатака кој чив навивач е.

позз4е
Фала ти многу за Зоки, заслужено му е и не му е прв пат на сите теми провоцира мора да го ставите во ред еднаш за секогаш.
Иако и ние возвративме... моменти на нервоза се тоа.
Сега несмееме да се откажеме мораме да се бориме дури и да не победиме да дадеме 1 или 2 гола! Сакам да видам убава игра од страна на Реал немаме што да браниме ниту од што да се плашиме и да не поминеме понатаму сакам голови да видам!!!

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
No comment.

Толку имам да кажам за судијата.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Судијата ја усра утакмицата, ама не главниот туку помошникот судија...он покажа пенал прв...

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Момци тоа е.Објективен сум ќе кажам поклон е пеналот но тоа е.Не сме ни ни криви туку судијата...Ве молам и вие бидете објективни дека бевте надиграни со или без пеналот...

Ги нема стручњацитте кој велеа дека Ливерпул незнае да игра фудбал...Се виде кој знае кој незнае...Позз

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Момци тоа е.Објективен сум ќе кажам поклон е пеналот но тоа е.Не сме ни ни криви туку судијата...Ве молам и вие бидете објективни дека бевте надиграни со или без пеналот...

Ги нема стручњацитте кој велеа дека Ливерпул незнае да игра фудбал...Се виде кој знае кој незнае...Позз
Свака ви част за играте заслуживте да дадете гол но според мене и двата гола кои што ги постигнавте не беа регуларни... биди реален и признај си.

Едит:Еве третиов гол за мерак и регуларен и се алал да и е на Ливерпул отсекогаш играле одлично во ЛШ за разлика од Реал во последните години во ЛШ играме катастрофално.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Катастрофа!!! Еве конечно регуларен гол :kesa:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Судиите упропастија одличен натпревар. Во овој натпревар за првпат во животот навивам за Реал, оштетени се многу.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Судијата не еба ептен.

Шо клетва ќе беше 5 сезони да не идеме даље.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom