Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
ајде вечер дробење ќе им дадете на ливерпоол:vozbud:робен ќе им крши кичмите а раул ќе им кине мрежата:helou:

Ајде вечер очекувам победа влеговме во форма добри сме мислам би требало 1-0 најмалку да тепаме со 2 презадоволен ќе бидам :pipi: ајде со господ напред одиме на победа:vozbud:

Ајде со среќа вечер. Се знае со кој состав ќе излезе Хуанде или?

Иначе ставив иладарче на Реал.:)

Икер Рамос Пепе Канаваро Хајнце Диара Гаго Марсело Робен Раул Игуаин.

Вечерва се надевам на победа, конечно да го поминиме ова проклето 1/8 финале
Верувам во Хуанде, со среќа!

Многу време немам пишано тука,дека немам време.Да почнам од утакмицата со Бетис.Леле леле тоа беше толчење на противникот,конечно Реал Мадрид го има оној стариот сјај,а се знае тој сјај кога блеска највеќе-кога игра Раул фантастично.
Вечер со Ливерпул очекувам сличен натпревар како тој меѓу Интер-Манчестер.Само очекувам Реал да ја има иницијативата.Со среќа дечки и очекувам вечер спектакал!

Juande Ramos dispondrá el siguiente once para el partido de ida de la eliminatoria de octavos de final de Copa de Europa: Casillas en portería; Ramos, Pepe, Cannavaro y Heinze en defensa; Lass, Gago, Marcelo y Robben en el centro del campo; Raúl e Higuaín como hombres más adelantados.

El Liverpool, por su parte, jugará con Reina en portería; Arbeloa, Carragher, Skrtel y Fabio Aurelio en defensa; Mascherano, Xabi Alonso, Kuyt, Riera y Benayoun en el centro del campo; Torres en la punta de ataque.

Ај со Господ напред, мене притисокот уште сеа ми отиди 140/90

Juande Ramos dispondrá el siguiente once para el partido de ida de la eliminatoria de octavos de final de Copa de Europa: Casillas en portería; Ramos, Pepe, Cannavaro y Heinze en defensa; Lass, Gago, Marcelo y Robben en el centro del campo; Raúl e Higuaín como hombres más adelantados.

El Liverpool, por su parte, jugará con Reina en portería; Arbeloa, Carragher, Skrtel y Fabio Aurelio en defensa; Mascherano, Xabi Alonso, Kuyt, Riera y Benayoun en el centro del campo; Torres en la punta de ataque.

Ај со Господ напред, мене притисокот уште сеа ми отиди 140/90

Ja неам мерено али и мене ми е тука некаде сигурно :vozbud: И срцево почна забрзано да ми чука, адреналинот е преголем :vozbud: Дали ќе можи да се издржи ова ?? Со среќа момци, покажете вечерва кој е РЕАЛ МАДРИД :smir:

lele jas za vas ne znam ama mene mi e sigurno 200/120
ja uplativ na 5 000 pa tesko mene adrenalin puka!!!!!
aj da se nadevam deka ke tepame...
so sreka na site!!!!
p.s. mnogu ke mi treba :salut: .... :tv:

Ајде нека вие со среќа,мислам дека имате добра шанса вечерва за повочен резултат па очекувам повторно да се сретнете со нас.:nenene:

Ајде уште 15 минути.Со среќа.
Ајде Бенитез нека изгуби сигурно сака тим од неговата земја да освои ЛШ.
Попуштил не попуштил тепаме сигурно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom