- Член од
- 29 октомври 2008
- Мислења
- 1.394
- Поени од реакции
- 259
знам дека проблемот се спонзорите, скоро сите одкажале. Едни немале платено пари на сметка, а други одкажале:nesum:А кои се причините?
знам дека проблемот се спонзорите, скоро сите одкажале. Едни немале платено пари на сметка, а други одкажале:nesum:А кои се причините?
ne bese ni planirano da ima...informaciite na forumov bea fejkСега само што ми кажаја, дечки нема да има мораториум:nesum:
Бендовите веќе беа поканети.ne bese ni planirano da ima...informaciite na forumov bea fejk
Нели Lou Weed кажа дека Л.А.О.Д. иако беа ставени на листа не биле известени ?Бендовите веќе беа поканети.
Јас лично бев со Бундата од ПП на промоцијата од Марас кога разговараше со вокалот од LAOD за Мораториумот, а и со некој член од Арканум, така да ова не беше фејк, ама нажалост се одложи.Нели Lou Weed кажа дека Л.А.О.Д. иако беа ставени на листа не биле известени ?
toa se odnesuese za datata, inace bevme pokanetiНели Lou Weed кажа дека Л.А.О.Д. иако беа ставени на листа не биле известени ?
Во ред , моја грешка :smir:toa se odnesuese za datata, inace bevme pokaneti
20.Feb.2009 21:00 TOTEM (Live!!!) club castroabe znae nekoj dali ke ima neso svirki u brzo vreme posle demo festov?!
Оууу јеа, конечно свирка. А за други групи се знае нешто?20.Feb.2009 21:00 TOTEM (Live!!!) club castro