Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];3837309 напиша:
Вау и ако дал три гола сега не го шиткаме а? Немој жити се Гомез пак си е рупица и ќе се уверите веднаш на наредните натпревари.
Не е рупица ко што викаш и никогаш не бил. Гомез е еден од најнадежните млади напаѓачи во Германија, ако не и во Европа. Не би го менувал јас за никој.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^ Во право е колега Боби Гомез е тешка провалија. Овие три гола не го менуваат фактот дека тој е цепаница....и ќе си остане тој надежен ќе си се надевате секое наредно коло дека ќе проработи :)

Н

'Никола'

Гостин
^ Во право е колега Боби Гомез е тешка провалија. Овие три гола не го менуваат фактот дека тој е цепаница....и ќе си остане тој надежен ќе си се надевате секое наредно коло дека ќе проработи :)
Абе вие си мислите Гомез сеа даде хет-трик и одма сите се попаливме на него. Јас ако не следиш, го поддржувам од моментот кога дојде кај нас. Никогаш немам пишано дека сакам да си оди или дека е дупка и слично. А за тоа дали ќе се надеваме, или навистина ќе проработи, останува да видиме.
Еве ќе ти го дадам пример Швајни, првите неколку години кога почна да игра за нас беше талентиран, надежен фудбалер кој никогаш не се покажа во вистинско светло. Се мачеше со различните позиции, тренери и цело време не можеше да дојде до израз неговиот потенцијал. Сега е незаменлив лидер во Баерн и Германија.
Таква слична е и ситуацијата со Гомез. Со таа разлика што на овој му ја знаат позицијата само не добива шанса да се докаже колку вреди. Лани еден период кога изигра неколку натпревари со ред, влезе во форма, и немаше натпревар да не постигне минимум по еден гол. Па се повреди и одтогаш не доби никаква шанса.
Сега останува само да видиме колку вГаал е човек и колку ќе му дозволи да игра и да си го зацврстува местото во првиот тим.

P

PoisonLady

Гостин
Тоа само под услов да го продадеме. Кај нас ќе си остани дупка.:)
ЗНачи како го менуваш мислењето ти Никола ц ц ц
Ова пред некој ден го рече баш за Гомез.

--- надополнето ---

Абе вие си мислите Гомез сеа даде хет-трик и одма сите се попаливме на него. Јас ако не следиш, го поддржувам од моментот кога дојде кај нас. Никогаш немам пишано дека сакам да си оди или дека е дупка и слично.
...А сега ова го викаш...:nesvest:

Н

'Никола'

Гостин
ЗНачи како го менуваш мислењето ти Никола ц ц ц
Еве пред некој ден што рече баш за Гомез.
Зошто бе не разликувате сарказам од сериозен пост..Тогаш мислам на Боби му реплицирав дека кај нас (сарказам он: со вГаал на клупа) (ако не го игра), ќе остане дупка, нема да се развива како фудбалер.
И стварно немам пишано дека сакам да си замине бе. Не извртувај муабет (новинарке).:)

P

PoisonLady

Гостин
Зошто бе не разликувате сарказам од сериозен пост..Тогаш мислам на Боби му реплицирав дека кај нас (сарказам он: со вГаал на клупа) (ако не го игра), ќе остане дупка, нема да се развива како фудбалер.
И стварно немам пишано дека сакам да си замине бе. Не извртувај муабет (новинарке).:)
Никола,не се вади сега.Знаеме сите дека не го сакаш Гомез (кога извртувам,барем да извртувам до крај) ц ц ц :)

M

Mario Gómez

Гостин
Никола те фати мат сега. :) И дај незаебавај најнадежни млади напаѓачи, 25 години има.:nesvest:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Дечки сарказам беше тоа на Никола од авион се гледа (чисто за воља на вистината :smir:)

Н

'Никола'

Гостин
Ај за последен пат. Грешно ме разбравте, не сакам нит сум сакал да си замини од кај нас. Па млад е бе, уште добри 6-7 години има за играње во топ форма и уште две три после тоа за од клупа 20тина минути.:)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нека даде уште еден некој гол па го шитнете во Сити за 30милиончиња :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Пак во загуба 5 би биле :jaj:

Ќе проработи бе муфљузот have some faith :pipi:

За мене, освен ако не се повампири Тимо и не го принуди Луис да го игра, проблемот останува назад. Не примаме може голови сега во Бундес ама кога ќе дојде битното ќе си играат јанино јанино со Кечерот Милито и компанија...

P

PoisonLady

Гостин
Ај доста за Гомез бе!Ок,сфативме дека Никола не знае што збори на моменти :pos: ама вистината е дека он секогаш го сакал Гомез и ќе продолжи да го сака (значи ко играч зборам и немој да сте ме извадиле од контекст пак).
Ете,и јас го сакам Гомез и мило ми е што се покажа најдобро што можеше и се надевам дека ќе продолжи во ист ритам (ако воопшто добие шанса откако ќе се вратат Олич и Клосе).
Ти Боби,престани да го вознемируваш Никола со коментари од типот: Гомез не чини,рупица е...не знам што е.
Ееееете така :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе дечки сте за собир во Вторник? Цел свет ќе гледа што се случува на Бернабе ама кој го ебе - на Алијанц ќе има голови :pos2:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Ке проработи, нема да биде дупка. Беше дупка пошто беше на клупа цела година. Мораше да се повредат Клосе и Олиќ за да добие шанса. Ке се врати во топ форма и очекувам да биде избор број еден на ЛВГ и Лев. Не се за џабе дадени за него толку пари, и беше баран скоро од сите клубови пред да дојде кај нас. Треба само малку да се потсети како се играше:icon_bigg и ќе биде стариот од Штутгарт

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Многу се замарате бе.....

До сега гол неможевме да дадеме,а сега кога чоекот даде три гола во утакмица пак не чини.

Абе уживајте таму додека победуваме.И нормално ЦЕЛОСНА подршка за Гомез да продолжи во овој стил и понатака.

Не викам дека една утакмица ќе смени се за него,ама може да биде добар старт!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom