Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PoisonLady

Гостин
Конечно управата е сериозно загрижена.
Uli Hoenes: “Mainz are now 13 points ahead of us. This is the worst-case scenario. The time has come for us to stop deceiving ourselves.“
Karl-Heinz Rummenigge: “We’re concerned, no question about it, because we’re 13 points behind the leaders – we’re not happy about that at all.
...и пак не можам да сфатам зошто му го продолжија договорот на Ван Гал?
Зошто истиве овие двајца пред неколку дена ќе се испотепаа да ја продолжат соработката со ѓубрево притоа изјавувајќи дека се презадоволни од неговата работа?:nesvest:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
Конечно управата е сериозно загрижена.
Uli Hoenes: “Mainz are now 13 points ahead of us. This is the worst-case scenario. The time has come for us to stop deceiving ourselves.“
Karl-Heinz Rummenigge: “We’re concerned, no question about it, because we’re 13 points behind the leaders – we’re not happy about that at all.
...и пак не можам да сфатам зошто му го продолжија договорот на Ван Гал?
Зошто истиве овие двајца пред неколку дена ќе се испотепаа да ја продолжат соработката со ѓубрево притоа изјавувајќи дека се презадоволни од неговата работа?:nesvest:
И така Колумбо ја откри Америка.........барем им текна на вашиве....и загрижени се.....и на зима ќе направат се за да ја променат состојбата....а нашиве..ни се загрижени...ни им е гајле...нити пак имаат намера да инвестираат.....така да добри сте вие....бтв однопаку излезе сонов....како и се друго што ми оди впрочем!!!!

P

PoisonLady

Гостин
И така Колумбо ја откри Америка.........барем им текна на вашиве....и загрижени се.....и на зима ќе направат се за да ја променат состојбата....а нашиве..ни се загрижени...ни им е гајле...нити пак имаат намера да инвестираат.....така да добри сте вие....бтв однопаку излезе сонов....како и се друго што ми оди впрочем!!!!
Ех,да излезеше сонот твој баш ко што треба ќе частев сеа ама... :( Барем ја гледаше утакмицата (пошто знам дека од 16ч играа твоите)?

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Тоа што пишував претходно дека Демикелис е подобар од Ван Бајтен го повлекувам и двујцата се тапа, Брафхајд за никаде, Олич е далеко од формата од лани, Ван Бомел више е у години, Крос слабо изигра, Швајни на ниво, единствено нешто е што ми се допадна што му даде конечно шанса на Гомез

Н

'Никола'

Гостин
Натпреварот не го гледав, така да ќе се поштедам од било какви коментари за истиот.
Ова е веќе многу повеќе од алармантно. После 7 поминати кола да сме на 12 место на табелата, да сме најнеефикасниот тим во лигата со само 5 постигнати голови, лидерот да бега со 13 поени.
Тоа не е нешто што не само фановите на Баерн, туку и сите други, го очекуваа пред почетокот на сезонава.
Ај ќе речиш имаше Светско Првенство, па имаше Светско и за Барса и за Реал и за Интер и за Челзи итн да не набројувам, па не се тие на 12 место во нивните лиги.
Ај да изнакупевме играчи, па сега да не беа уиграни, па ај да им дадеш време. Ниту еден играч не се купи, се игра со буквално истиот тим од лани, тим кој ја освои двојната круна во Германија и играше во финалето на Лигата на Шампионите.
Да имавме друг тренер, ај играчите не се уште навикнати на него, но и тоа не е случај.
Е во што е тогаш проблемот? Зошто не играат како што играа? Зошто нема никакви резултати?
Јас на овие прашања не можам да си одговорам, а како што читам, не можат да одговорат ни тие што работа им е да одговараат на такви прашања.
Нешто не штима, не оди според плановите, и не знам до кога вака ќе оди, но некој мора да застане и да смени многу работи, да им укаже на играчите да почнат да играат фудбал, а не со трупот да си на стадион а со мозокот на Хаваи.
И да, не смеат да се вадат на повредите на Робен и Рибери.

P

PoisonLady

Гостин
Мене во ситуацијава повеќе ме загрижува офанзивниот дел од играта(конкретно неефикасноста на напаѓачите) отколку одбраната.Пред неколку кола да не беше баш Ван Бајтен да дае гол против Хофенхајм, ни тогаш немаше да земеме три бода. Епа не може одбраната стално се' да прави!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.799
Поени од реакции
12.178
Ех,да излезеше сонот твој баш ко што треба ќе частев сеа ама... :( Барем ја гледаше утакмицата (пошто знам дека од 16ч играа твоите)?
Се однопаку ми излегува.....ај нареден пат може и точно ќе биде.....инаку не ја гледав.....ни Ливерпул не го гледав како што треба ...едноставно нетот не чини(читај го почетокот на постов)......ама и што има да гледам....ни вас ни нас не ни оди....срамота е ова!!!

--- надополнето ---

Натпреварот не го гледав, така да ќе се поштедам од било какви коментари за истиот.
Ова е веќе многу повеќе од алармантно. После 7 поминати кола да сме на 12 место на табелата, да сме најнеефикасниот тим во лигата со само 5 постигнати голови, лидерот да бега со 13 поени.
Тоа не е нешто што не само фановите на Баерн, туку и сите други, го очекуваа пред почетокот на сезонава.
Ај ќе речиш имаше Светско Првенство, па имаше Светско и за Барса и за Реал и за Интер и за Челзи итн да не набројувам, па не се тие на 12 место во нивните лиги.
Ај да изнакупевме играчи, па сега да не беа уиграни, па ај да им дадеш време. Ниту еден играч не се купи, се игра со буквално истиот тим од лани, тим кој ја освои двојната круна во Германија и играше во финалето на Лигата на Шампионите.
Да имавме друг тренер, ај играчите не се уште навикнати на него, но и тоа не е случај.
Е во што е тогаш проблемот? Зошто не играат како што играа? Зошто нема никакви резултати?
Јас на овие прашања не можам да си одговорам, а како што читам, не можат да одговорат ни тие што работа им е да одговараат на такви прашања.
Нешто не штима, не оди според плановите, и не знам до кога вака ќе оди, но некој мора да застане и да смени многу работи, да им укаже на играчите да почнат да играат фудбал, а не со трупот да си на стадион а со мозокот на Хаваи.
И да, не смеат да се вадат на повредите на Робен и Рибери.
Тренер и играчи!!!! Истото и кај нас.....неангажираност а и менаџерот е копук...тоа е тоа....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
:kesa:

Преку кур со оваа тактика на посед... и 90% џабе да е топкава кај тебе ако ништо не правиш со нејзе. И тие шанси што ги направивме во прво не ги искористивме и нормално Дортмунд казнува јбг.

Многу убаво пиша Никола - СП не беше само за нас. Али тоа е сега има многу „прљава работа“ пред нас... не ми се верува кај сме на табелава и колку сме далеку од врвот...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Гледам некој ги криви играчите, вистина и не се некои ѕвезди од типот на Роналдо и компанија, но денешниов состав...
Бут-повремен репрезентативец на Германија, Лам стандарден Германија,Ван Бијтен-Белгија, Бадштубер-Германија, Брафхајд-Холандија, Ван Бомел - Холандија, Прањиќ - Хрватска, Милер, Швајни, Крос, Гомез, сите Германија, Демикелис-Аргентина, Олиќ-Хрватска, повеќето стандардни и клучни играчи во своите репрезентации. И сега? Со комплетен тим од репрезентативци од седум кола да имаш само осум бода и да се наоѓаш на 12 место со 13 бода заостанување зад лидерот не ќе да е до играчите. Ван Гал ужасно се покажа и минатата година, стартот лани беше нешто подобар од овој, Баерн доста среќно мина групи во ЛШ, а патот до титулите во Германија воопшто не беше лесен иако требаше да биде.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Гледам некој ги криви играчите, вистина и не се некои ѕвезди од типот на Роналдо и компанија, но денешниов состав...
Бут-повремен репрезентативец на Германија, Лам стандарден Германија,Ван Бијтен-Белгија, Бадштубер-Германија, Брафхајд-Холандија, Ван Бомел - Холандија, Прањиќ - Хрватска, Милер, Швајни, Крос, Гомез, сите Германија, Демикелис-Аргентина, Олиќ-Хрватска, повеќето стандардни и клучни играчи во своите репрезентации. И сега? Со комплетен тим од репрезентативци од седум кола да имаш само осум бода и да се наоѓаш на 12 место со 13 бода заостанување зад лидерот не ќе да е до играчите. Ван Гал ужасно се покажа и минатата година, стартот лани беше нешто подобар од овој, Баерн доста среќно мина групи во ЛШ, а патот до титулите во Германија воопшто не беше лесен иако требаше да биде.

Pola od igracite sto gi spomna pojma nemaat pocnuvajki od Van Buyte , Demichelis , Pranjic , Brafheid , Olic , Van Bommel DEDOTO .... 6 igraci se teski dupki .

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Neznam sto se desava ali treba da se prevzemat nekoi rigorozni merki , sankcii , restrikcii i tn i tn

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
После Робен, Рибс, Контенто, вБајтен, Хамит и Алаба и Брено се повредил и Швајни и ќе отсуствува за квалификациите а веројатно и нас ќе ни фали некое време :kesa:...

Значи сега ме фркна глава... можно е со Хановер горе-доле да „мора“ да играме вака:

-----------Бут
Лам--Тимо--Мичо--Бади
----вБомел--Прањо
Милер--------------Кроос
------Гомез--Олиќ

Бар се надевам на 4-4-2 зш очигледно 4-2-3-1 не ја бива без брзите наши крила...

P

PoisonLady

Гостин
Аууу да.Баш сега и јас видов за Швајни дека сеуште не се знае точно колку време ќе фали :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom