Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Озил како би одговорал у Баерн у пм. Моментално е далеку пред Крос, иако не се знае како ќе се развијат понатаму.

И тоа не како замена на Рибери, како 10-ка.

Рибери-Озил-Робен
:pop::pop:

Боби[Мкд];3618422 напиша:
Озил како би одговорал у Баерн у пм. Моментално е далеку пред Крос, иако не се знае како ќе се развијат понатаму.

И тоа не како замена на Рибери, како 10-ка.

Рибери-Озил-Робен
:pop::pop:

---------Швајни-------
Робен----Озил----Рибери
------Милер----Гомез
Што сакате повеќе?!!!!! И плус да си го имате Марин пазарено однапред...за по 2-3 год. кога ке се доразвие да си дојде кај вас како замена за Робен....барем вие имате пари да го реализирате ова

--- надополнето ---

Можеби преофанзивно ама....(за формацијата мислам)

Тоа е преофанзивно, оти никој од нив не помага у одбрана.

Можеби ако го имаме Озил би можеле нешто друго да пробаме. Со толку паметни играчи у тимот, моеш да играш и без класичен шпиц.

-Робен-Озил-Рибери
-Милер-

А како замена за Ван Бомел, кој моментално е во феноменална форма гби го одбрал Кедира, и онака Штудгард се заинтересирани за Тимо, дај да го трејдаме летово, ако не пак, free ќе си го земеме вгодина.

Марин ќе иде у Ливерпул.

Боби[Мкд];3618520 напиша:
Тоа е преофанзивно, оти никој од нив не помага у одбрана.

Можеби ако го имаме Озил би можеле нешто друго да пробаме. Со толку паметни играчи у тимот, моеш да играш и без класичен шпиц.

-Робен-Озил-Рибери
-Милер-

А како замена за Ван Бомел, кој моментално е во феноменална форма гби го одбрал Кедира, и онака Штудгард се заинтересирани за Тимо, дај да го трејдаме летово, ако не пак, free ќе си го земеме вгодина.

Марин ќе иде у Ливерпул.

Е па да...во право си...може и со еден шпиц и со уште еден до Швајни....и верувал или не поради Швајни,Лам,Озил,Марин, Подолски и Милер почнав да навивам за Германија на светсково....ми се допаѓаа и пред тоа но кога видов еден млад и перспективен тим како игра фантастично...едноставно бев импресиониран....а за ова со Марин сигурен ли си????Едноставно немаме ни пари ни паметни луѓе за овој трансфер....и што се однесува до Озил пишав погоре....ни правите двојна услуга....и подобро за вас(бидејки го сакам Баерн) и подобро за нас-нема да игра за конкурентите

и што се однесува до Озил пишав погоре....ни правите двојна услуга....и подобро за вас(бидејки го сакам Баерн) и подобро за нас-нема да игра за конкурентите

Ами ако се паднеме, за година-две во ЛШ во иста група или во нок-аут фаза? А Озил да го имаме земено, тогаш ќе ти биде мило?:)

Ами ако се паднеме, за година-две во ЛШ во иста група или во нок-аут фаза? А Озил да го имаме земено, тогаш ќе ти биде мило?:)

СЕКАКО!!!! Не би ми било воопшто криво да испаднеме од Баерн....т.е кога би бирал од кој клуб да испаднеме би го одбрал Баерн.....најмногу посакувам финале ЛШ Ливерпул-Баерн.....едноставно ќе си гледам мераклиски фудбал.....кој и да тепа ќе бидам задоволен...не заборавај...Баерн ми е 2 клуб

--- надополнето ---

П.С ако најдеш ваков сличен аватар(подобар секако) пиши ми

СЕКАКО!!!! Не би ми било воопшто криво да испаднеме од Баерн....т.е кога би бирал од кој клуб да испаднеме би го одбрал Баерн.....најмногу посакувам финале ЛШ Ливерпул-Баерн.....едноставно ќе си гледам мераклиски фудбал.....кој и да тепа ќе бидам задоволен...не заборавај...Баерн ми е 2 клуб

--- надополнето ---

П.С ако најдеш ваков сличен аватар(подобар секако) пиши ми

Закон ти е,и мене ми е омилен Ливерпул од Англија али ништо посебно не навивам за него.(онака само симпатии)

--- надополнето ---

...Ајде да кажам и овде: дечки,и официјално јас повеќе не сум дел од македонскиот фан-клуб на Баерн Минхен .

Од кај па сега ова???

Од кај па сега ова???

Еее ко не идиш на собир.:)
Не сум јас тој што треба да одговори, затоа ќе оставам таа да си каже (ако сака, нормално).

Абе прееска го гледав тоа штоперчето од Данска, младото, го заборавив како се викаше, многу фален а млад. Не ќе да е лошо да фрлиме некој скаут на таму.

Еее ко не идиш на собир.:)
Не сум јас тој што треба да одговори, затоа ќе оставам таа да си каже (ако сака, нормално).

Абе прееска го гледав тоа штоперчето од Данска, младото, го заборавив како се викаше, многу фален а млад. Не ќе да е лошо да фрлиме некој скаут на таму.

Кјаер во Палермо игра,стабилно изигра денес може да се фрли една понуда за него.

Кјаер во Палермо игра,стабилно изигра денес може да се фрли една понуда за него.

Настрана од него :pos2: :pos2: за нас сака да игра......уште да имавме пари..... ама добро хаха како што напишав едно 100 пати подобро кај вас него кај некои директни конкуренти

...Ајде да кажам и овде: дечки,и официјално јас повеќе не сум дел од македонскиот фан-клуб на Баерн Минхен .

Треба да се седне на преговарачка маса и да се посветиме на консктруктивен дијалог за да најдеме решение на проблемот... само кој е проблемот..? :raz:

Треба да се седне на преговарачка маса и да се посветиме на консктруктивен дијалог за да најдеме решение на проблемот... само кој е проблемот..? :raz:
Ќе каже некој што е проблемот или...

Млад е. Бади и Диего се млади. Она што ни треба се искусни дефанзивци на позиција централен и крилен бек. Не уште деца со одличен потенцијал (а Кјаер несомнено има потенцијал - исто ко Бади и Диего што имаат)...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom