Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Антика моментално е салон (и тоа каубојски) за кај Цоци мислев ако знаеш кај е.
Знам за Антика дека е салон каубојски,ама ова другово место не ти го знам.Како и да е,шала беше тоа за у Тетово.Сепак многу пожелно е Светсково и Баерн да се следат у престолнината :pipi:

Знам за Антика дека е салон каубојски,ама ова другово место не ти го знам.Како и да е,шала беше тоа за у Тетово.Сепак многу пожелно е Светсково и Баерн да се следат у престолнината :pipi:

Знам дека се шалеше, а за тоа каде е подобро :toe: не сум баш сигурен. Што е битно дали е ск ил те или бт, друштвото е најбитно пред се, а со тоа и атмосферата.

БТВ Цоци е кај музичкото училиште, доколку знаеш каде е.

Na prestolninata mislish za Skopje ili za Solun pa bidi malku pokonkretna :) :) :) :)

--- надополнето ---

Ajde nekoj neka otide do CUSTOM PUB da vidi kako e so prostor cudovo,neka proveri kakvi performansi ima PUBOT za sledenje na fudbalski match. Znam deka e malo ali ako mozeme tamu da se sobirame bi bilo EXXXXTRAAAAA i muzika i atmosfera i ubav narod okolu tebe i sve. :) ajde nekoj neka trkni ili jas utre ke idam za Skopjevo da prijavuvam zadnjo ispitce pa da ideme na po edna krigla i da vidime za konfiguracijata na mestovo a ?

Не бе у Custom.Нема местото предиспозиции за следење фудбал (таков впечаток сум добила,иако не сум му посветила некое големо внимание во таа смисла).

Na prestolninata mislish za Skopje ili za Solun pa bidi malku pokonkretna :) :) :) :)

--- надополнето ---

Ajde nekoj neka otide do CUSTOM PUB da vidi kako e so prostor cudovo,neka proveri kakvi performansi ima PUBOT za sledenje na fudbalski match. Znam deka e malo ali ako mozeme tamu da se sobirame bi bilo EXXXXTRAAAAA i muzika i atmosfera i ubav narod okolu tebe i sve. :) ajde nekoj neka trkni ili jas utre ke idam za Skopjevo da prijavuvam zadnjo ispitce pa da ideme na po edna krigla i da vidime za konfiguracijata na mestovo a ?

:pos2::pos2: По антифудбалски паб не си можел да одбериш.:) Не дека нешто му фали на местото за излегување, и јас неколку пати месечно таму ја гасам жедта со пиво, ама.......Како прво и основно нема ТВ бе брат.:) А и ептееееен е мало, кај ќе не собери в година кога ќе играме финале пак.:) А за музиката таму, неам зборови.:wink:

:pos2::pos2: По антифудбалски паб не си можел да одбериш.:) Не дека нешто му фали на местото за излегување, и јас неколку пати месечно таму ја гасам жедта со пиво, ама.......Како прво и основно нема ТВ бе брат.:) А и ептееееен е мало, кај ќе не собери в година кога ќе играме финале пак.:) А за музиката таму, неам зборови.:wink:
Не се секирај за тоа,следнава сезона нема да играме во финале!

Што се секирате бе,кај Злате има еден пензионерски телевизор со мнооооогу заоблен екран башка и ќебапи со евтино пиво(знаете што ви зборубам нели???):pos2::pos2::pos2:
ПС- Башка и цвеќина делат:pos:

Не се секирај за тоа,следнава сезона нема да играме во финале!

Од кај знајш на какво финале мислев? Може да биде финале во Лига на Шампиони, во купот на Германија, во Ауди купот, во Лига Европа, во некој хуманитарен куп за Хаити и компанија.:) (да се пошегуваме малку).:wink:

п.с. ми се лутиш уште?

Од кај знајш на какво финале мислев? Може да биде финале во Лига на Шампиони, во купот на Германија, во Ауди купот, во Лига Европа, во некој хуманитарен куп за Хаити и компанија.:) (да се пошегуваме малку).:wink:

п.с. ми се лутиш уште?

Епа тоа ти кажувам-нема да играме во никакво финале!!! Ни во Ауди Куп,ни во ЛШ,ни Лига Европа...
И да, ТИ СЕ ЛУТАМ И ЌЕ ТИ СЕ ЛУТАМ И ПОНАТАМУ!!!

Што се секирате бе,кај Злате има еден пензионерски телевизор со мнооооогу заоблен екран башка и ќебапи со евтино пиво(знаете што ви зборубам нели???):pos2::pos2::pos2:
ПС- Башка и цвеќина делат:pos:

Има луѓе во фан клубот што не обожаваат баш многу кафани (вклучувајќи ме и мене), така да, Кај Зјате можи еднаш до двапати годишно да прославиме некоја титула, а за гледање фудбал јок.:)

Има луѓе во фан клубот што не обожаваат баш многу кафани (вклучувајќи ме и мене), така да, Кај Зјате можи еднаш до двапати годишно да прославиме некоја титула, а за гледање фудбал јок.:)

Е дека кафана је моја судбина па ти па :pos::pos::pos:

Ццц... какви се овие ант-кафански маубети сум нашол и ја со кој да глеам фудбал :pos2: Шала... :smir:

Кај Злате си камперишам јас ама за фудбал е и Злате исто колку и Custom (топ место ама фудбал - јок). Светско се надевам ќе има некаде за гледање „германско место“ - холандско веќе има на кеј вторит кафиќ (Ало Ало или тој до него).

Јас стварно немам некоја идеја за собиранки значи... Инаку Фрос памтиш што кажав? - во наредни три сезони играме уште два пати 1/2 финале. Така да не се надевај дека во мало место ќе не собере :pipi:

E ne mi tekna deka nema TV tamu :pos2: looooooolzzzz :) ajde odbirajte mesta ... A na ulica MAKEDONIJA ima li nesto interesno.

Добро од кај искочи муабетов???

Што фали да си продолжиме во Ајриш???? Таман уште малце ако поодиме ќе го прекрстат во Баварија Паб!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom