Кај бе? У Антика? :pos2: Или у друго некое?
Антика моментално е салон (и тоа каубојски) за кај Цоци мислев ако знаеш кај е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај бе? У Антика? :pos2: Или у друго некое?
Знам за Антика дека е салон каубојски,ама ова другово место не ти го знам.Како и да е,шала беше тоа за у Тетово.Сепак многу пожелно е Светсково и Баерн да се следат у престолнинатаАнтика моментално е салон (и тоа каубојски) за кај Цоци мислев ако знаеш кај е.
Знам за Антика дека е салон каубојски,ама ова другово место не ти го знам.Како и да е,шала беше тоа за у Тетово.Сепак многу пожелно е Светсково и Баерн да се следат у престолнината![]()
Знам за Антика дека е салон каубојски,ама ова другово место не ти го знам.Како и да е,шала беше тоа за у Тетово.Сепак многу пожелно е Светсково и Баерн да се следат у престолнината![]()
Na prestolninata mislish za Skopje ili za Solun pa bidi malku pokonkretna![]()
![]()
![]()
--- надополнето ---
Ajde nekoj neka otide do CUSTOM PUB da vidi kako e so prostor cudovo,neka proveri kakvi performansi ima PUBOT za sledenje na fudbalski match. Znam deka e malo ali ako mozeme tamu da se sobirame bi bilo EXXXXTRAAAAA i muzika i atmosfera i ubav narod okolu tebe i sve.ajde nekoj neka trkni ili jas utre ke idam za Skopjevo da prijavuvam zadnjo ispitce pa da ideme na po edna krigla i da vidime za konfiguracijata na mestovo a ?
Не се секирај за тоа,следнава сезона нема да играме во финале!:pos2::pos2: По антифудбалски паб не си можел да одбериш.Не дека нешто му фали на местото за излегување, и јас неколку пати месечно таму ја гасам жедта со пиво, ама.......Како прво и основно нема ТВ бе брат.
А и ептееееен е мало, кај ќе не собери в година кога ќе играме финале пак.
А за музиката таму, неам зборови.:wink:
Не се секирај за тоа,следнава сезона нема да играме во финале!
Од кај знајш на какво финале мислев? Може да биде финале во Лига на Шампиони, во купот на Германија, во Ауди купот, во Лига Европа, во некој хуманитарен куп за Хаити и компанија.(да се пошегуваме малку).:wink:
п.с. ми се лутиш уште?
Што се секирате бе,кај Злате има еден пензионерски телевизор со мнооооогу заоблен екран башка и ќебапи со евтино пиво(знаете што ви зборубам нели???):pos2::pos2::pos2:
ПС- Башка и цвеќина делат![]()
Има луѓе во фан клубот што не обожаваат баш многу кафани (вклучувајќи ме и мене), така да, Кај Зјате можи еднаш до двапати годишно да прославиме некоја титула, а за гледање фудбал јок.![]()
:pos2::pos2: По антифудбалски паб не си можел да одбериш.Не дека нешто му фали на местото за излегување, и јас неколку пати месечно таму ја гасам жедта со пиво, ама.......Како прво и основно нема ТВ бе брат.
А и ептееееен е мало, кај ќе не собери в година кога ќе играме финале пак.
А за музиката таму, неам зборови.:wink: