Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека купот се играше последен.:toe:

Не не,купот е на 15ти Мај,финалето ЛШ недела дена после тоа.

Имаме уште 4 утакмици вкупно до крај на сезоната.

1 Мај Бохум

8 Мај Херта

15 Мај Вердер(финале Куп)

22 Мај Интер(финале ЛШ)

Клучните 4 натпревари од сезоната кои ги носат трофеите!!!!

Мислам дека вие ќе бидете нови европски шампиони.

za vas sum vo finaleto:)
trebe da znaete zosto
oti inter ja pobedi barsa,i ako pobede inter vo finaleto nemozam da gi slusam ovie nasite kako mi go kacuvaat na kur pandev

Aбе уживајте, ја избегнавме Барса и ќе се секираме. Enjoy this season.:tv:

Боби[Мкд];3516872 напиша:
Aбе уживајте, ја избегнавме Барса и ќе се секираме. Enjoy this season.:tv:

Абе ок, ја избегнавме, но пак ќе кажам, како што цело време изјавуваат нашите играчи : Сеуште ништо не сме освоиле. Нема опуштање сега, сега со 120% концентрација да се изиграат уште овие 4 преостанати дуели, од кои ни зависат 3 трофеи.

Абе ок, ја избегнавме, но пак ќе кажам, како што цело време изјавуваат нашите играчи : Сеуште ништо не сме освоиле. Нема опуштање сега, сега со 120% концентрација да се изиграат уште овие 4 преостанати дуели, од кои ни зависат 3 трофеи.

Тоа ^^

Лиза релоадед е Контенто! Ќе го биде сигурно!

Инаку читав интервју со Робен и ептен ме бендиса. За разлика од Рибери е многу свесен за тоа што има во Минхен. Италија не му била предизвик, Англија и Шпанија ги видел - како што стоеле сега работите имал желба да се пензионира во Бундес Лигата. Сигурно во Фрајбург ќе сака хехе :pipi:

Единствено му сметало дека после секој негов гол или асистенција во Алијанц оди еден стар германски шлагер (тие песните што ги счушале нашите баби и дедовци) „Лалиња од Амстердам“ - а Робен бил од Гронинегм и не ги сакал Амстердамциве :baeh:

Лиза релоадед е Контенто! Ќе го биде сигурно!

Инаку читав интервју со Робен и ептен ме бендиса. За разлика од Рибери е многу свесен за тоа што има во Минхен. Италија не му била предизвик, Англија и Шпанија ги видел - како што стоеле сега работите имал желба да се пензионира во Бундес Лигата. Сигурно во Фрајбург ќе сака хехе :pipi:

Единствено му сметало дека после секој негов гол или асистенција во Алијанц оди еден стар германски шлагер (тие песните што ги счушале нашите баби и дедовци) „Лалиња од Амстердам“ - а Робен бил од Гронинегм и не ги сакал Амстердамциве :baeh:

Не разбирам зашто толку го бендисуваш Контенто.Вчера стварно пријатно ме изненади но баш мислам за него дека ќе испадне еден од многуте таленти...ништо вон-сериско не ми е.
А за Робен неам зборови.Се гледа дека не е он лигуш ко Рибери кој само плаче...Сакам да си оди ако вака планира и понатаму да се однесува.:pipi:

Ѕвер е Контенто бе, на 19 години така да игра, плус ги има сите аспекти за добар бек.

Ти си само љубоморна на Ван Гал.

gaal-kuesschen-15944194-mfbq,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

:back:

Нема да е лошо да го имаме Рибери за финалето.Може што сакате да зборите,сезонава е дупка,ама човекот е one of a kind...Ни треба таква класа за во финале.Се надевам УЕФА ќе се предомисли.

Но прво Бохум и потврда на титулата во Сабота!!!

Се надевам дека ќе има се помалце провокации помеѓу нас и добро однесување ионака сите донекаде сте објективни фанови..и одеднаш Боби ќе не насмее со некааква нова креација на глупост(шала до него)..има уште многу да дискутираме дотогаш и секој ден ќе не држи мислата за тоа финале и за големиот трофеј па еве уште отсега ви посакувам среќа..и мислам дека фановите од форумот ќе навиваат повеќе за вас..(секако тука имате подршка од Миланезите и од Јувенташите..а и некој од Барселона и од Челзи..и хејтерите на Мур..:smir:)..спортски поздрав

Се надевам дека ќе има се помалце провокации помеѓу нас и добро однесување ионака сите донекаде сте објективни фанови..и одеднаш Боби ќе не насмее со некааква нова креација на глупост(шала до него)..има уште многу да дискутираме дотогаш и секој ден ќе не држи мислата за тоа финале и за големиот трофеј па еве уште отсега ви посакувам среќа..и мислам дека фановите од форумот ќе навиваат повеќе за вас..(секако тука имате подршка од Миланезите и од Јувенташите..а и некој од Барселона и од Челзи..и хејтерите на Мур..:smir:)..спортски поздрав

Епа нека започне одбројувањето.......22 Мај:Мадрид!

Очекувам конструктивна дебата,и објективни фанови.Секако и по некоја провокација,чисто да биде што поинтересно!!!

Боби[Мкд];3517091 напиша:
Ѕвер е Контенто бе, на 19 години така да игра, плус ги има сите аспекти за добар бек.

Ти си само љубоморна на Ван Гал.

gaal-kuesschen-15944194-mfbq,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

:back:
Пак ќе кажам: не ми е ништо посебно КОнтенто.
А за Ван Гал:Да,ПРИЗНАВАМ дека сум му љубоморна и тоа многу!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom