Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
I

InF3cTeD

Гостин
многу пари е бе шо им е на овие....улави се ако дадат пак толку пари

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
дечки извинете вака ама морам да го соопштам овоа...ЈАС се откажувам од Баерн Минхен и преминувам во редовите на Барселона бидејќи се многу појаки од нас,затоа што не е лесно да си фаб на Баерн преминувам во нивни редови,доживеав премногу трауми со екипата и нејќам повеќе,доста ми е,млад сум уште сеа да се заболувам...така да дечки со среќа понатака :nesum:

АПРИЛИЛИ :vozbud::vozbud::vozbud::bayern::bayern:

Провидно :tv:

За Џеко ќе повторам - прескап е според мене. Ако Рибери си отиде има што да се прави со парите во дефанзива :toe:

M

Mario Gómez

Гостин
Не верувам дека ќе го земеме Џеко, освен ако не го продадеме Гомеж летово што е малку веројатно да се случи.

А инаку мислам дека тој е идеален за нашиот состав и одличен напред како самостоен напаѓач.

Би требало Волфсбург да се согласат за трансфер... Џеко---Гомеж со оглед на тоа дека има голема разлика во должината на договорите, Гомез има уште 3 години, додека Џеко уште една.

Па може Лел и Отл бакшиш да им ги дајме.:back:

Н

'Никола'

Гостин
Абе каков Џеко, Гомез злато вреди, гледајте што направи некни со Манчестер, покрај Олиќ тој е најзаслужен за голот. Башка и шансата што ја имаше претходно. Земајќи ги во предвид сите услови, неиграњето месец и нешто, минутажата што ја изигра некни, од мене има 10/10.
Ќе биде ѕвер, верувајте.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Шпекулации се без врска вадени од контекст само зошто Џеко изјавил дека не исклучува трансфер и внатре во Германија. Какво давање Гомез какви бакрачи не си брајте бајрам со умот на Велигден :smir:

Со парите од Рибс, евентуално ако си оди, една солидна замена за него и засулување на дефанзивата (лев бек или дефназивна средина)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Со парите од Рибс, евентуално ако си оди, една солидна замена за него и засулување на дефанзивата (лев бек или дефназивна средина)
А колку вака од прилика моментално се движи цената на Рибери ? Затоа што денеска шпанскиот весник АЅ излезе со вест дека трансферот на Рибери ќе го чинел Реал Мадрид од 25 до 30 милиони евра.. Колку е ова точно не знам. :smir:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
А колку вака од прилика моментално се движи цената на Рибери ? Затоа што денеска шпанскиот весник АЅ излезе со вест дека трансферот на Рибери ќе го чинел Реал Мадрид од 25 до 30 милиони евра.. Колку е ова точно не знам. :smir:
:pos2:

Научна фанатстика брат - ние го земавме за 25 а Гомез за 35. Ако е за 30 боље ќе го држиме до крај фак ит.

Во воздух беа 50тина милиони последно :pipi:

M

Mario Gómez

Гостин
:pos2:

Научна фанатстика брат - ние го земавме за 25 а Гомез за 35. Ако е за 30 боље ќе го држиме до крај фак ит.

Во воздух беа 50тина милиони последно :pipi:
Никој нема да плати 50 милиони за играч кој наредната сезона ќе биде слободен, со оглед на тоа дека имаше повреда и малце се покажа сезонава ја би рекол дека 30 милиони најмногу ќе добиеме.

Инаку:

http://www.merkur-online.de/sport/fc-bayern/nerlinger-geheimtreffen-mitwunderstuermer-dzeko-merkur-698485.html

Пред натпреварот со Франкфурт Нерлингер се сретнал со агентот на Џеко, а Нерлингер исто го гледал натпреварот Босна-Португалија пред неколку месеци. Магат вика дека Џеко може да биде на исто ниво со Руни.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Боби[Мкд];3444928 напиша:
Никој нема да плати 50 милиони за играч кој наредната сезона ќе биде слободен, со оглед на тоа дека имаше повреда и малце се покажа сезонава ја би рекол дека 30 милиони најмногу ќе добиеме.

Инаку:

http://www.merkur-online.de/sport/fc-bayern/nerlinger-geheimtreffen-mitwunderstuermer-dzeko-merkur-698485.html

Пред натпреварот со Франкфурт Нерлингер се сретнал со агентот на Џеко, а Нерлингер исто го гледал натпреварот Босна-Португалија пред неколку месеци. Магат вика дека Џеко може да биде на исто ниво со Руни.
Ако никој не дава - нигде не мрда Рибс. А СП може да е голем фактор кој или ќе ја урне или ќе ја дигне во облаци неговата цена.

За Џеко никој не го спори неговиот квалитет ама има огромна цена закачено за него во моментов (веројатно би бил поскап од Гомез) а немаме некој притисок да се засилуваме напред во моментов... Затоа ват де фак ми е муабетов... :toe:

M

Mario Gómez

Гостин
Видете каков одличен скор имаме против англиските екипи.

Негативен имаме само со Астон Вила, и тоа еден пораз од еден натпревар.

Manchester United
8 games: 3 wins, 4 draws, 1 defeat
Goals: 10-8

Liverpool FC
6 games: 1 win, 4 draws, 1 defeat
Goals: 5-6

Tottenham Hotspurs
4 games: 2 wins, 1 draw, 1 defeat
Goals: 6-4

Arsenal FC
4 games: 2 win, 1 draw, 1 defeat
Goals: 6-4

Coventry City
2 games: 1 win, 1 defeat
Goals: 7-3

Norwich City
2 games: 1 draw, 1 defeat
Goals: 2-3

Chelsea FC
2 games: 1 win, 1 defeat
Goals: 5-6

Nottingham Forest
2 games: 2 wins
Goals: 7-2

Leeds United
1 game: 1 win
Goals: 2-0

Aston Villa
1 game: 1 defeat
Goals: 0-1

Bolton Wanderers
1 game: 1 draw
Goals: 2-2

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Ne bi bil los transfer za Џeco so Gomez dvajca visoki silni brzi top bi doslo
No po moa logika mnogu nesta bi se resile ako gi pominame man... Ribery ako ne ostane togas $$$ se na prasanje jas no i vie bi go ispratile so :bip:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom