Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не мојте за ваш тим да си навивате и сеа против нас сте :pos2:Од навивачи на Баерн прифаќам секаква критика и провокација, но од лузери ко вас НЕ ! :smir:

нејќам да се карам ама ке ви казиме кој се лузери сабота ке ви го закацит уш еднас тери

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6647739

poglednete go videoto izgleda deka povrdata na rooney e poseriozna

Вратете за 99!

Ах колку ми беше мерак. Одлична игра, одлично залагање и одличен резултат. Браво! Конечно да не ги прати среќа тоа црвените ѓаоли! конечно да се види дека немаат појма од фудбал! :vozbud:

Кејф ми се направи, што изгуби манчестер. Браво : )

Еден еден разочаран навивач на Манчестер што го сретнавме вчера на железничка

29vzbdu.jpg

:pos2::pos2:

Ах колку ми беше мерак. Одлична игра, одлично залагање и одличен резултат. Браво! Конечно да не ги прати среќа тоа црвените ѓаоли! конечно да се види дека немаат појма од фудбал! :vozbud:
Доста глуп муабет, исто е како да речеш дека Баерн нема врска од фудбал кога ќе загуби, ама сигурно си доста исфрустриран така да:tapp:

Кажав и вчера, сосема заслужена победа на Баерн, повеќе ја посакуваа победата и на крајот ја остварија. Се надевам на одличен натпревар и на Олд Трафорд и нека победи подобриот:smir:

Сите се надеваме, јас лично сум убеден дека ќе е еден од оние класици за паметење што ќе се вртат и по 10 години :smir:

Бај де веј - вБомел го одиграл 100тиот натпревар во Европа синоќа. Конгречулејшнс :helou: За реваншот да се пазат од жолт за евентуално 1/2финале треба вБомел, Прањич и Бадштубер. Мислам ништо страшно...

Сека ќе биде тешко да се вратиме во нормала за Шалке... многу важен натпревар а 100% сум сигурен дека нема да го одиграме на ниво... што знам тешко се враќаш во нормала после вакви натпревари... пораз не доаѓа во предвид...

Naj ubav poklon za rodenden dobiv vcera ,a za toa se pogrizija RIBERY I OLIC dzverovite :)) svaka im cast :))

Naj ubav poklon za rodenden dobiv vcera ,a za toa se pogrizija RIBERY I OLIC dzverovite :)) svaka im cast :))

Закон. И секако велком араунд ако си навивач на Баерн добредојде и во фан клубот :helou: :fcb: :red_sharks:

Па вчера заедно бевме кај Филе,сега не знам кој си ти од цела екипа :)

Доста глуп муабет, исто е како да речеш дека Баерн нема врска од фудбал кога ќе загуби, ама сигурно си доста исфрустриран така да:tapp:

Кажав и вчера, сосема заслужена победа на Баерн, повеќе ја посакуваа победата и на крајот ја остварија. Се надевам на одличен натпревар и на Олд Трафорд и нека победи подобриот:smir:

Де бре неможе чоек да си фати сеир више. :wink:

Честито победа :wink: се гледаме на реванш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom