I
InF3cTeD
Гостин
многу пари е бе шо им е на овие....улави се ако дадат пак толку пари
дечки извинете вака ама морам да го соопштам овоа...ЈАС се откажувам од Баерн Минхен и преминувам во редовите на Барселона бидејќи се многу појаки од нас,затоа што не е лесно да си фаб на Баерн преминувам во нивни редови,доживеав премногу трауми со екипата и нејќам повеќе,доста ми е,млад сум уште сеа да се заболувам...така да дечки со среќа понатака :nesum:
АПРИЛИЛИ :bayern::bayern:
А колку вака од прилика моментално се движи цената на Рибери ? Затоа што денеска шпанскиот весник АЅ излезе со вест дека трансферот на Рибери ќе го чинел Реал Мадрид од 25 до 30 милиони евра.. Колку е ова точно не знам. :smir:Со парите од Рибс, евентуално ако си оди, една солидна замена за него и засулување на дефанзивата (лев бек или дефназивна средина)
добра вест за АПРИЛИЛИ :pos2::pos2:
:pos2:А колку вака од прилика моментално се движи цената на Рибери ? Затоа што денеска шпанскиот весник АЅ излезе со вест дека трансферот на Рибери ќе го чинел Реал Мадрид од 25 до 30 милиони евра.. Колку е ова точно не знам. :smir:
Никој нема да плати 50 милиони за играч кој наредната сезона ќе биде слободен, со оглед на тоа дека имаше повреда и малце се покажа сезонава ја би рекол дека 30 милиони најмногу ќе добиеме.:pos2:
Научна фанатстика брат - ние го земавме за 25 а Гомез за 35. Ако е за 30 боље ќе го држиме до крај фак ит.
Во воздух беа 50тина милиони последно
Ако никој не дава - нигде не мрда Рибс. А СП може да е голем фактор кој или ќе ја урне или ќе ја дигне во облаци неговата цена.Боби[Мкд];3444928 напиша:Никој нема да плати 50 милиони за играч кој наредната сезона ќе биде слободен, со оглед на тоа дека имаше повреда и малце се покажа сезонава ја би рекол дека 30 милиони најмногу ќе добиеме.
Инаку:
http://www.merkur-online.de/sport/fc-bayern/nerlinger-geheimtreffen-mitwunderstuermer-dzeko-merkur-698485.html
Пред натпреварот со Франкфурт Нерлингер се сретнал со агентот на Џеко, а Нерлингер исто го гледал натпреварот Босна-Португалија пред неколку месеци. Магат вика дека Џеко може да биде на исто ниво со Руни.