BATISTUTA 9
Fiorentina-Partizan-Real
- Член од
- 17 мај 2008
- Мислења
- 2.085
- Поени од реакции
- 266
молете се Овребо да ви го стават инаку...:smir:Belgiecot Frank De Bleeckere ke go sudi natprevarot Bayern - Manchester
молете се Овребо да ви го стават инаку...:smir:Belgiecot Frank De Bleeckere ke go sudi natprevarot Bayern - Manchester
молете се Овребо да ви го стават инаку...:smir:
Оф леле брат никој прав навивач не сака такви грешки ама составен дел од фудбалот се од голот во финалето на СП 66 Анг-Гер па се до ден денес и ќе останат се ми се чини уште долго. А инаку грешки направи и типот на реваншот :back:
Тоа со Робен дефинитивно може да е фора... сега веќе кога е несигурен може да се игра со тоа до пред самиот почеток... ај да видиме...
Баксузи сме нема што... не е сериозно повреден (фала Богу за тоа) ама доволно колку да не е спремен за во Вторник. Мускулот му бил „уморен“ и како што вика Мбрет не сака да ризикува вГаал - за тоа никој не може да го обвини, не заборавајте дека веќе во Сабота имаме уште еден ултра важен натпревар со Шалке.„Wir brauchen einen Spieler wie Robben gegen Manu und wir versuchen alles, aber wenn er nicht 100-prozentig fit ist, wird er nicht spielen“, sagte Van Gaal. Er wolle bei Robben nicht „das kleinste Risiko“ eingehen. „Er ist nicht verletzt, aber sein Muskel ist müde.“
добра формација само ја на местото на Прањич би го ставил Алтинтоп,многу е поспретен од Прањич и шут и дриблинг и брзина....тотално во се е подобарБоби[Мкд];3436847 напиша:Клосе ќе биде убиен ако игра.:kesa:
Ја не сакам да игра, според мене ако не играат Гомез и Робен.
------------Бут-----------
Лам-Бујтен-Бади-Контенто
---Бомел-Тимо-Прањиќ--
-Милер---Олиќ---Рибери-
ова ќе биде најдобро, али Гал не е толку паметен.:baeh:
Боби[Мкд];3436847 напиша:Клосе ќе биде убиен ако игра.:kesa:
Ја не сакам да игра, според мене ако не играат Гомез и Робен.
------------Бут-----------
Лам-Бујтен-Бади-Контенто
---Бомел-Тимо-Прањиќ--
-Милер---Олиќ---Рибери-
ова ќе биде најдобро, али Гал не е толку паметен.:baeh:
Тука негде сме :smir: И ај сеа иди објасни му на Луис дека не се игра со четворица во средина со Манчестер... Нема врска се гледаме утре кај Филе или во Ајриш кој сака :salut:Ах Луисе Луисе... еден ден ќе направи и овој некој налудничав генијален потег само дали ќе бидам жив па да видам...
Значи Швајни не игра, а Михо, Гомез и Робен се сите несигурни така? :kesa: Ништо тоа е тоа одиме напред :salut: Дај нека комбинира со МанЈу - ова е соста за најлошо сценарио со повредените:
---------------Бут
Лам--вБајтен--Бади--Контенто
-------------Тимо
-------вБомел-Прањич
---Милер-----------Рибери
-------------Клосе
Spanish media says now that Robben will probably play against ManU. Van Bommel said that Robben feels way better today and the club "medical staff" are taking care of him.
Еве што сретнав на еден од странските форуми: