Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Не е 100% сигурно,но се чувстува подобро денес,барем така е објавено на официјалната страна....

дај линк од твојот извор.....
Normalno deka ce se custvuva podobro toj mec nesmee da se propusti i samiot znae koga ce pocne utakmicata ce mu projde se :vozbud:

Н

'Никола'

Гостин
Значи вака сега. Се е договорено. Кај Филе одиме 27 души, повеќе пријавување нема. Се знаете кои се пријавивте досега. Е сега, да кажам за собирањето и одењето како е испланирано. Значи до сега седевме и разговаравме и решивме дека најдобро би било да се собереме порано во Irish Pub, за да се запознаеме со новите членови, да мавниме некое пиво за разбивање на трема:) (сокче за малолетните). Нормално ова е кој сака, не е задолжително. Значи за тие што сакаат, се чекаме во 18 часот пред хотелот Холидеј ин, и од тука одиме во Irish. Од Irish сите во такси се распределуваме и правец канал 5. За тие што не сакаат да доаѓаат порано, во 7 и 30 НАЈКАСНО да бидат пред канал 5.
Е сега би било добро да ме контактирате, било по пп, било по мсн сеедно, да знам колку да ве очекуваме пред Холидеј ин. И ве замолувам најкасно до утре вечер, преку сила во вторник до 12 часот. Ете тоа е за во емисија.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3434505 напиша:
А дијазепами ќе има со пивото?:pos2:

Пожелно е секој да си земе дијазепам од дома,бидејќи и во ситуација на победа или пораз,многу ќе ни требаат.

Особено во ситуација на ПОБЕДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Н

'Никола'

Гостин
Значи вака сега. Се е договорено. Кај Филе одиме 27 души, повеќе пријавување нема. Се знаете кои се пријавивте досега. Е сега, да кажам за собирањето и одењето како е испланирано. Значи до сега седевме и разговаравме и решивме дека најдобро би било да се собереме порано во Irish Pub, за да се запознаеме со новите членови, да мавниме некое пиво за разбивање на трема:) (сокче за малолетните). Нормално ова е кој сака, не е задолжително. Значи за тие што сакаат, се чекаме во 18 часот пред хотелот Холидеј ин, и од тука одиме во Irish. Од Irish сите во такси се распределуваме и правец канал 5. За тие што не сакаат да доаѓаат порано, во 7 и 30 НАЈКАСНО да бидат пред канал 5.
Е сега би било добро да ме контактирате, било по пп, било по мсн сеедно, да знам колку да ве очекуваме пред Холидеј ин. И ве замолувам најкасно до утре вечер, преку сила во вторник до 12 часот. Ете тоа е за во емисија.
Морам да се цитирам, за тие што ја читаат само последната страна.:wink:

Н

'Никола'

Гостин
Редно е да се откажи Торпедо (вашиот фан) и од Баерн Минхен, имаше 2-3 кикса Баерн, толку треба. :)
Сигурно чека да види со Манчестер како ќе изиграме.:pos2:
Кога сме кај него, ајде Торпедо, пиши нешто пред натпреваров за среќа.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не бе издржал низ СериаБ со Јуве па сеа по 2 порази да се откаже :smir:

Никола пиша се што има да се пише за кај Филе. Се гледаме во 18:00 во Ирисх Пуб :smir: (Холидеј Ин за тие што не се од Ск и не знаат кај е Ајриш само потенцирајте ми мене или на Никола во тој случај да ве почекаме таму). Тие што сакаат скроз да ја скокнат собиранката право во Канал5 најкасано 19:30.

Читам и јас добри вести за Робен и Гомез. Ај да видиме. Тоа со Лам не е така лоша идеја ама да видам да не верувам :toe: Јас сеуште се надевам на тројца во средина кај нас (Тимо, вБомел и Прањич) за да се воспостави баланс на средината кај што овие обично играат со 5...

Н

'Никола'

Гостин
Читам и јас добри вести за Робен и Гомез. Ај да видиме. Тоа со Лам не е така лоша идеја ама да видам да не верувам :toe: Јас сеуште се надевам на тројца во средина кај нас (Тимо, вБомел и Прањич) за да се воспостави баланс на средината кај што овие обично играат со 5...
На што мислиш, со Даре сега се прашуваме?:toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
:back:

Deka vGaal ke smeni nesto vo formacijata da vidam da ne veruvam - ni Lahm levo ni trojca na sredina... :smir: Toj covek so glava niz zid poprvo ke proba otkolku da smeni nesto vo formacijata.

Znaci ostaj sto si ocekuvame - verojatno ke e standardna formacija. Barem se nadevam deka ke go pusti Olic vo prva zs poslednive nekolku natprevari Muller e tapa nevidena...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Редно е да се откажи Торпедо (вашиот фан) и од Баерн Минхен, имаше 2-3 кикса Баерн, толку треба. :)
Не бе чекај сега ќе биде славен и фраер главен ако отиде у емисија. Ќе го даваат на ТВ:tv::)....

I

InF3cTeD

Гостин
Торпедо не се откажува така лесно од нас сеа...додека му помине онаа серија од 14-15 победи во низа...шо се за него 2-3 кикса

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
sein Einsatz soll sich erst am Spieltag entscheiden.
Ova procitav Kicker.de so znaci deka nema da se znae do prad natpravar dali ce igra ili ne Roben
Sporet mene ne veruva deka ce pocne od 1min 2pol... moze da vleze

Н

'Никола'

Гостин
sein Einsatz soll sich erst am Spieltag entscheiden.
Ova procitav Kicker.de so znaci deka nema da se znae do prad natpravar dali ce igra ili ne Roben
Sporet mene ne veruva deka ce pocne od 1min 2pol... moze da vleze
Ништо чудно и сеа малку од таборот на Баерн намерно да завлекуваат. Во смисла демек, не се знае, не се знае, а Робен спремен, и оп го пушта прва постава одма пред натпревар.:toe: Можни се и такви работи, тактичко надмудрување пред натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom