- Член од
- 10 март 2010
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 34
AJ DOGOVORI NEKOJ GOLEM TV DA STAVAT ))Сега одиме да договориме детали, така да ќе ве известам одма штом се вратам.
AJ DOGOVORI NEKOJ GOLEM TV DA STAVAT ))Сега одиме да договориме детали, така да ќе ве известам одма штом се вратам.
Normalno deka ce se custvuva podobro toj mec nesmee da se propusti i samiot znae koga ce pocne utakmicata ce mu projde seНе е 100% сигурно,но се чувстува подобро денес,барем така е објавено на официјалната страна....
дај линк од твојот извор.....
Боби[Мкд];3434505 напиша:А дијазепами ќе има со пивото?:pos2:
Морам да се цитирам, за тие што ја читаат само последната страна.:wink:Значи вака сега. Се е договорено. Кај Филе одиме 27 души, повеќе пријавување нема. Се знаете кои се пријавивте досега. Е сега, да кажам за собирањето и одењето како е испланирано. Значи до сега седевме и разговаравме и решивме дека најдобро би било да се собереме порано во Irish Pub, за да се запознаеме со новите членови, да мавниме некое пиво за разбивање на трема (сокче за малолетните). Нормално ова е кој сака, не е задолжително. Значи за тие што сакаат, се чекаме во 18 часот пред хотелот Холидеј ин, и од тука одиме во Irish. Од Irish сите во такси се распределуваме и правец канал 5. За тие што не сакаат да доаѓаат порано, во 7 и 30 НАЈКАСНО да бидат пред канал 5.
Е сега би било добро да ме контактирате, било по пп, било по мсн сеедно, да знам колку да ве очекуваме пред Холидеј ин. И ве замолувам најкасно до утре вечер, преку сила во вторник до 12 часот. Ете тоа е за во емисија.
Сигурно чека да види со Манчестер како ќе изиграме.:pos2:Редно е да се откажи Торпедо (вашиот фан) и од Баерн Минхен, имаше 2-3 кикса Баерн, толку треба.
На што мислиш, со Даре сега се прашуваме?Читам и јас добри вести за Робен и Гомез. Ај да видиме. Тоа со Лам не е така лоша идеја ама да видам да не верувам Јас сеуште се надевам на тројца во средина кај нас (Тимо, вБомел и Прањич) за да се воспостави баланс на средината кај што овие обично играат со 5...
Не бе чекај сега ќе биде славен и фраер главен ако отиде у емисија. Ќе го даваат на ТВ:tv:....Редно е да се откажи Торпедо (вашиот фан) и од Баерн Минхен, имаше 2-3 кикса Баерн, толку треба.
Торпедо не се откажува така лесно од нас сеа...додека му помине онаа серија од 14-15 победи во низа...шо се за него 2-3 киксаРедно е да се откажи Торпедо (вашиот фан) и од Баерн Минхен, имаше 2-3 кикса Баерн, толку треба.
Ништо чудно и сеа малку од таборот на Баерн намерно да завлекуваат. Во смисла демек, не се знае, не се знае, а Робен спремен, и оп го пушта прва постава одма пред натпревар. Можни се и такви работи, тактичко надмудрување пред натпревар.sein Einsatz soll sich erst am Spieltag entscheiden.
Ova procitav Kicker.de so znaci deka nema da se znae do prad natpravar dali ce igra ili ne Roben
Sporet mene ne veruva deka ce pocne od 1min 2pol... moze da vleze