Н
'Никола'
Гостин
Морееее тешка утакмица нека си иби векот. Ајде да видиме во продолженијава што ќе биди. Ако случајно падне гол до крај се игра, или?
Нема златен сребрен бронзен алуминиумски или каков било друг гол... Фер се Германците секогаш се играло фул 120мин па пенали... :salut:Морееее тешка утакмица нека си иби векот. Ајде да видиме во продолженијава што ќе биди. Ако случајно падне гол до крај се игра, или?
Тргна соло акција по десно влезе во шеснаесетник си ја намести на лева и му ја бапнаЛеле се ќе искршам овде, на акцијата за голот ми се закочи и од тогаш не видов сликааааааа. Каков беше голот, кажувајте, други некој моменти за инфаркт на крајот??
Со Вердер од Бремен :smir:ARJEN ROBBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:
ole ole ole oleeeeeeFINALEEEEEEEE
А СО КОЈ Е ФИНАЛЕТО ?? :Несигурен:
:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern: РОББЕН:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:
Финале со Вердер Бремен на Олимпискиот стадион во Берлин стандардно.:smir:ARJEN ROBBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern:
ole ole ole oleeeeeeFINALEEEEEEEE
А СО КОЈ Е ФИНАЛЕТО ?? :Несигурен:
:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern: РОББЕН:bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern::bayern: