Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Да се разбереме само, не сум фан на Фиорентина, туку само дадов мало гледиште на мечот :)
Инаку мислам дека Баерн ќе победи и во Италија. Едноставно ќе тргнат да покажат дека не победиле само ради судиските грешки. Можеби грешам, али се ме влече накај таков исход :)
знаеш ли ти што значи психолошка предност?
знаеме сите дека заслуживме барем реми, али тоа е сега... ќе пробаме и против неправда да играме (а сите знаеме дека не се игра) :toe:
ние сме тие моралните победници... поздрав

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.884
знаеме сите дека заслуживме барем реми, али тоа е сега... ќе пробаме и против неправда да играме (а сите знаеме дека не се игра) :toe:
Мое мислеље :) Мислам дека ќе изгорете во вашата желба. Вечерва вашата цел беше да се одбраните. Но што ќе биде кога ќе треба да нападнете :) Тоа иде малце потешко... :smir: Како неутрален фан, нормално после вечерашнава неправда ги освоивте моите симпатии, но реално мислам дека Фиорентина нема капацитет за да оди понатаму (мое мислење no hard fillings:))

Н

'Никола'

Гостин
Не знам што друго да ти речам освен играјте во моралната лига на шампиони.:toe: Стопати, илјадапати кажавме беше офсајд бидна помина тоа е, преболете го, животот продолжува. Не провоцирам, и јас ќе бев бесен да ми се случеше мене, ама тоа е. Повеќе среќа наредната, не знам стварно што друго да ви речам.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ај ќе поминете некако против Фиорентина,ама ќе налетите на нас.BARÇA

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Не знам што друго да ти речам освен играјте во моралната лига на шампиони.:toe: Стопати, илјадапати кажавме беше офсајд бидна помина тоа е, преболете го, животот продолжува. Не провоцирам, и јас ќе бев бесен да ми се случеше мене, ама тоа е. Повеќе среќа наредната, не знам стварно што друго да ви речам.
абе и да кажеш и да не кажеш вредат ли тука твоите зборови сеа? неправдата е направена и сега од никаде имате предност од 2:1...
нема што да ти замерам тебе најферски навијач си до сеа од сите шо навиваат за овој клуб :smir:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
ОМГ знаеш ти бе кога има морална победа или не? Морална победа постои тогаш кога некој ке изгуби поради неферската игра на тој што победил. Разграничи поими. Баерн играше коректно, судијата донесе погрешна одлука(не еднаш континуирано правеше грешки при судењето) и тоа е тоа. Морална победа....
А реми дека заслуживте... со што го заслуживте тоа реми? Со постојано напаѓање или со катанаџо и безброј лактови?:toe: Малку преценувате ситуација, а крај краева не сме ние криви што судијата е ќор како лиљак, или подобро речено пајак.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ОМГ знаеш ти бе кога има морална победа или не? Морална победа постои тогаш кога некој ке изгуби поради неферската игра на тој што победил. Разграничи поими. Баерн играше коректно, судијата донесе погрешна одлука(не еднаш континуирано правеше грешки при судењето) и тоа е тоа. Морална победа....
А реми дека заслуживте... со што го заслуживте тоа реми? Со постојано напаѓање или со катанаџо и безброј лактови?:toe: Малку преценувате ситуација, а крај краева не сме ние криви што судијата е ќор како лиљак, или подобро речено пајак.
јас па будала се најдов тука на професионалци да им кажувам... офф мори мајко...
секоја чест пак ќе кажам на поединци од тука :salut:

I

InF3cTeD

Гостин
Мислам дека еуфоријата спласна па да дадам мое видување на натпреварот.Победата на Баерн Минхен не е спорна тоа е факт,напаѓаа,имаа шанси,но начинот на кој стигнаа до таа победа е неправеден.Цел свет виде дека беше офсајд,кој верувам дека и судиите го видоа и мораа да го досудат,ама незнам поради кои причини истиот не беше досуден при што Баерн го постигна победоносниот гол.Честитки до Прандели за одлично поставената тактика над Рибери и Робен,прочитана беше играта на Баерн а тоа беше и вината за неопасниот Баерн вечерва.Искрено очекував поинаква тактика од Ван Гал,помислив дека ќе оди на друга варијанта од одиграната вечерва,односно да не оди играта преку Робен и Рибери,мислев дека ќе помисли на тоа дека Фиорентина знае од каде доаѓа опасноста и таму ќе одигра феноменално што и беше случај.Сепак Ван Гал потфрли со тактиката на овој натпревар а може да кажам дека потфрли и со замените.Прво со внесувањето на Контенто кој штотуку пристигна од вториот тим,нема искуство за вакви натпревари Ван Гал го внесе детето во огин што резултираше со примен гол по негова вина,задоцнето внесување на Олич кој очигледно внесе динамика и поинаков тек на натпреварот...останува да го чекаме реваншот на кој може се да се случи..и ќе кажам само едно,не ги отпишувајте предвреме баварците оти знаат и те како да изненадат на гостински терен,нешто слично што им се случи на Јувентус.

Поздрав и уште еднаш честитки за одличната игра на Фиорентина

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
браво за ова друже :pos2::pos2:.... али рачунај ова ако важеше Македонија ќе отидеше на некое првенство а у ракомет можда и светски шампиони ќе бевме :pos2::pos2:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
јас па будала се најдов тука на професионалци да им кажувам... офф мори мајко...
секоја чест пак ќе кажам на поединци од тука :salut:
Очигледно не разграничуваш поими :toe:
Немав намера да те навредам ако така се чувствуваш, али ебг се случува и тоа.
Поздрав и од мене до поединците:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Честитки за Фиоре одиграа машки. Пружам рака за играта нивна.

Е сега за нас... од кај да почнам за тој хаос на теренот - еднаш не ја спуштивме топката на земја и не изигравме една акција како што сум навикнат да ги гледам... ЕДНА! Робен беше ок, да речеме од 1 до 10 6ка-7ица вади, ама Рибери не се виде. Па да ги ебам знаеа дека вака ќе играат и стално двајца ќе има покрај овие за кој кур во земја пропаднаа Милер и Гомез? Ако стално ги удвојуваат Рибс и Робен мора некој да е слободен а во нивен шеснаесетник ни врапче не видов да прелета. Од одфанзивата сум 100% разочаран.

А Олич лек за Италијаниве бил. Офсајд едно метро и пол беше али јбг да не почнувам од одлуките кога ние сме биле ебана странка во вакви ситуации. Додека не воведат барем некакви технолошки помагала без да одземат од динамиката на играта - тоа е :toe:.

Секоја среќа што сепак падна тој гол зш сега веќе нема да може да се бранат овие дома. А за гол нас стално не бива без разлика кај играме. За пласманот понатаке не се плашам - ќе се пласираме... ама не очекував дека олку сакато ќе играме и ќе се влечеме до 1/4 финале.

Н

'Никола'

Гостин
Louis van Gaal : We finally put it in the net at the end, but it was clearly offside, so we’ve been a bit lucky.
Karl-Heinz Rummenigge: “It was deserved, but obviously lucky as well, given the nature of the goal.
Philipp Lahm: “Fiorentina were excellent in defence and their tactics were very good, which is often the case with Italian teams.
Bastian Schweinsteiger: “We’ve not met our own expectations and we’ll need to do better than that. We gave away possession too often, that has to improve. But Fiorentina have to win, and we’re always good for an away goal.“
Arjen Robben: “We had problems finding men in space in the first half. We gave the ball away unnecessarily and we were guilty of switching the play too slowly. It meant we had very few one-on-one situations.“

Значи еве ја реалноста во нашиот состав. Сношти Баерн беше далеку од тој тим што нанижа 12 победи со ред, иако статистиките, резултатот, па како што се виде и судиите (за првпат во мојот живот) се на наша страна. Не знам што се случи толку наеднаш да осетиме пад фо формата, во играта, во тактиката. Дали ги потценија, дали од премногу очекувања главите им се поматија не знам стварно. Рибери не знам на што личеше вчера. Јесте да сака повторно да биде лидер на тимот, ама нека ги остави работите да течат полека по природен пат, а не на сила. Демикелис на "ниво" како и секогаш. Криво ми е за ДВБ, не знам кога и како се повреди. Швајни и Робен и донекаде Ван Бомел беа двигатели на играта, и се рабира Оличот кога влезе. Можам до утре вака да пишувам, но поентата ми е дека видоја сега на што се, дека треба со глава да се игра во ЛШ, не смеат вакви работи да се случуваат понатаму, и по три недели да им покажеме во Фиренца дека заслужено ќе одиме во 1/4 финале. И не сакам сето тоа да биде сведено на голот на Клосе, воопшто не смее тоа да одлучува кој ќе оди понатаму, туку да се свестат фудбалерите и да се повтори Торино, да докажат дека се спремни да бидат шампиони.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Во врска со Рибс мислам дека ова синоќа само подвлекува дека не може преку ноќ никој туку така да се вклопи во тим кој веќе добро функционира. Додека Рибс почне да игра како што треба ќе поминат уште месец дена според мене. Едноставно треба време човекот да се интегрира во тимот.

Синоќа едно 4-5 пати м ожеше да додаде а овој стално со глава во ѕид и дриблинзи а не удвоен - ушестоен беше. Мора да додава во такви ситуации тимот е на прво место.

Ама ќе дојде и тоа - се во свое време.

Чекам и јас да си го заслужиме пласманот во 1/4 финале во Фиренца и не се сомневам дека тоа и ќе го направиме!

M

Mario Gómez

Гостин
Ми се скурчи од овие од Фиорентина ејј, кој ботој се, неписмењаци, незнаат да пишат, а ми се прат некој овде.

Ќе видат кој е Баерн на возвратот кога нема да играат катанаџо како вчера во Минхен.
Shots on Target 10 - 3
Fouls 8 - 27
Possession 65% - 35%
Глејте ја статистикава, гу умревме еј и уште се курчат. Ќе видат во узвратот, да им ебам жабарите скапани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom