Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

The blue forward in the penalty box of the diagram is not in an offside position as he is behind the ball, despite the fact that he is in front of all but one of his opponents.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Имате во тема лш идете ке видете дека е офсајд:toe:,тоа е нема вракање 2-1 крај

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
дечки идат и гости таму ќе надоместиме за офсајдот и се ќе биде во ред

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.647
Поени од реакции
22.380
Беше офсајд ама сега Италијанциве ако обвинат за манипулација тоа стварно ќе биде ироника. Платини иначе како шеф на УЕФА беше на разговори кај Румениге кој е претседател на некојсија асоцијација на јаките клубови во Европа така нешто беше, и заедно разговарале за 6+5 правилото и за финансиите на клубовите во иднина. И како добар домаќин нормално го покани да ја гледа утакмицата.

Пак ќе кажам дека беше офсајд ама поред мене пеналот не требаше да биде осуден пошто предност беше и црвената карта поред мене и многу коментари што ги читав беа заслужени. Иначе стартот на Клосе беше опасен ама пред да го мана ја тргна ногата така да жолтиот беше доволен. Пак ќе речам дека асистентот највероватно не видел дека Олиќ ја додате топката иначе судијата од него зависит за офсајд, нормално.

Во глобала заслужена победа, Баерн посебно во второто беше подобар и во глобала имаше доста подобри шанси за гол. И не ми се веруват дека Фиорентина ќе тепа, можеби нерешено, ќе видиме.

Ова е моје мислејне, секој има право на тоа :wink:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.886

The blue forward in the penalty box of the diagram is not in an offside position as he is behind the ball, despite the fact that he is in front of all but one of his opponents.
Што има ова врска со денешната ситуација. Па уште гледам некој погоре пишал, се размислувал дали било офсајд:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Дај не се срамете само. Си победивте и океј, крај на муабет. Грешката на судиите беше катастрофална, и ја имавте нивната помош во текот на целиот меч, но тоа се случува низ Европа, веќе секоја недела (фаворитите да ја имаат помошта од судиите):smir: Баерн не е ништо крив за судењето, али да негирате дека било офсајд? :) Ќе ви се смее народот:pipi:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Беше офсајд ама сега Италијанциве ако обвинат за манипулација тоа стварно ќе биде ироника. Платини иначе како шеф на УЕФА беше на разговори кај Румениге кој е претседател на некојсија асоцијација на јаките клубови во Европа така нешто беше, и заедно разговарале за 6+5 правилото и за финансиите на клубовите во иднина. И како добар домаќин нормално го покани да ја гледа утакмицата.

Пак ќе кажам дека беше офсајд ама поред мене пеналот не требаше да биде осуден пошто предност беше и црвената карта поред мене и многу коментари што ги читав беа заслужени. Иначе стартот на Клосе беше опасен ама пред да го мана ја тргна ногата така да жолтиот беше доволен. Пак ќе речам дека асистентот највероватно не видел дека Олиќ ја додате топката иначе судијата од него зависит за офсајд, нормално.

Во глобала заслужена победа, Баерн посебно во второто беше подобар и во глобала имаше доста подобри шанси за гол. И не ми се веруват дека Фиорентина ќе тепа, можеби нерешено, ќе видиме.

Ова е моје мислејне, секој има право на тоа :wink:
Inace veke koa go svirna penal a ne go prizna golot trebase da ima zolt karton za igracot na Fiorentina

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Што има ова врска со денешната ситуација. Па уште гледам некој погоре пишал, се размислувал дали било офсајд:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Дај не се срамете само. Си победивте и океј, крај на муабет. Грешката на судиите беше катастрофална, и ја имавте нивната помош во текот на целиот меч, но тоа се случува низ Европа, веќе секоја недела (фаворитите да ја имаат помошта од судиите):smir: Баерн не е ништо крив за судењето, али да негирате дека било офсајд? :) Ќе ви се смее народот:pipi:

Точно тоа.Се слагам дека беше офсајд,али јебига,шо да праиме!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.886
Затоа има и наредна утакмица!Поздрав!
Да се разбереме само, не сум фан на Фиорентина, туку само дадов мало гледиште на мечот :)
Инаку мислам дека Баерн ќе победи и во Италија. Едноставно ќе тргнат да покажат дека не победиле само ради судиските грешки. Можеби грешам, али се ме влече накај таков исход :)

Н

'Никола'

Гостин
:smir: Баерн не е ништо крив за судењето, али да негирате дека било офсајд? :) Ќе ви се смее народот:pipi:
Абе офсајд беше, ама не ја исклучувам можноста тој од Фиоре да ја подаде топката, не знам пошто беше брзо и беше гужва. А можно е и двајцата истовремено со Олиќ да ја удрија.:toe: А Клосе дефинитивно беше најнапред.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Vazno se ispozapalija navivacive na Fiorentina ko kojznae so da napraile 1 sut imaa kon ramkite na golot.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.886
Абе офсајд беше, ама не ја исклучувам можноста тој од Фиоре да ја подаде топката, не знам пошто беше брзо и беше гужва. А можно е и двајцата истовремено со Олиќ да ја удрија.:toe: А Клосе дефинитивно беше најнапред.
Се се случи брзо, ама факт е дека последен со топка играше Олиќ:smir:. Нема везе, да баталиме, поминало веќе:)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
hahaha dobar e ovoj Viola brat idi napise dijazepam i ne mi prakaj PM idi porasni pa dojdi na forumov dete edno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom