- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.247
- Поени од реакции
- 57
Аман бе со овој тим кој го имате примивте петарда? Во што е работата, дали е до новиот тренер, инаку Клинсман го сметам за голем стручнак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме заеба на 3 ливчиња,од кои на две ја имав 1, X....Каков баксуз:uvo:
Колку пари потроши на Баерн?Не вреди Баерн да се игра во кладилница,мали се коефициентите.Ме заеба на 3 ливчиња,од кои на две ја имав 1, X....Каков баксуз:uvo:
sramota,so e mnogu,mnogu e, tapa e klinsman za trener, bolje vi bese hicvild
За секој гол беше 90% крив голманот.Камен беше.Ако не за сите 5 гола за 3 тој беше кривец.А да не ги примеа тие три гола ради него ке беше сосема друга приказна!
Па во последните две-три сезони Кан беше катастрофа, најголем виновник за неколку порази на Баерн, меѓу кои и значајни мечеви во ЛШ.za rensing bese ova PRV poraz vo 29iot mec...neznam sto vi e problemot, izgleda i ne ni znaete deka na terenot se 11 igraci.........:uvo:
ps>potsetete se na prvata sezona na kahn.....1:4 protiv freiburg, 2:5 protiv karlsruhe (!!!!! bivsiot tim na kahn) itn.....
Друже, знам дека критиките можда не се баш најоправдано испратени на адреса на Ренсинг, али 5 гола да примиш, а да си прв чувар на мрежата ма Баерн и тоа домашен терен, среде Октобер Фест, е тоа малце претерано и премногу. Сплетот на околнистите беше немилосрден спрема тоа младо момче и сета вина се истури врз него на крај. ЈБГ, дечкото немал свој ден ...![]()
Друже, знам дека критиките можда не се баш најоправдано испратени на адреса на Ренсинг, али 5 гола да примиш, а да си прв чувар на мрежата ма Баерн и тоа домашен терен, среде Октобер Фест, е тоа малце претерано и премногу. Сплетот на околнистите беше немилосрден спрема тоа младо момче и сета вина се истури врз него на крај. ЈБГ, дечкото немал свој ден ...![]()
Ренсинг цел живот е неискусен по се изгледа:pos2:.Ова му е веќе 5-та сезона ако не се лажам и тој се уште не може да ја пронајде својата форма.На моменти има блескави интервенци,но некогаш знае да направи киксови за трета лига.Тоа не би требало да го прави голман на најсилниот тим во Германија.Едноставно за да се биде голман на Баерн се бара константност во бранењето на секој натпревар.