Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако изгубивме 2-5 не игравме толку лошо како што кажува резултатот.Доволен показател е тоа што имавме повеќе шута од Вердер.Како и да е имаше голема дупка во одбраната и голманот.Ренсинг како и многу пати до сега докажа и покажа дека не е за во Баерн и дека не може да го замени Кан.Исто така тимот имаше многу лоша реализација на чело со Подолски.

Не се отпушта тренер толку брзо. Почеток на сезона е. Треба да почекаме барем до јануари. Ако не се покаже Клинсман, летово сигурно ќе биде сменет.

Јас искрено многу верувам во Клинсман и мислам дека ке има огромен успех во Баерн,само мора трпение,мора да се му се даде шанса,и покрај овие киксови денес,сепак во Баерн се имплементира еден сосем нов начин на функционирање на клубот и за тоа треба време

Одлична игра на Одо требаше да го игра од почеток!!

Тука мислам дека беше клучната гречка по таа десна страна,Лел едноставно беше изгубен,уморен без идеа и сили,тотално надигран.И Боровски мораше да го започне натпреварот,а и плус заслужува.Заразлика од Подолски,Боровски во секој натпревар,иако влегува како резерва дава гол.Па нека се замисли Подолски малце кај кого е грешката???

Јас искрено многу верувам во Клинсман и мислам дека ке има огромен успех во Баерн,само мора трпение,мора да се му се даде шанса,и покрај овие киксови денес,сепак во Баерн се имплементира еден сосем нов начин на функционирање на клубот и за тоа треба време

Така е во право си, треба да му се даде време на Клинсман. И јас многу верувам во него.

тешко без Рибери и Клосе а ?... ама не е тоа правдање од овој пораз, ај повеќе среќа понатаму

sramota,so e mnogu,mnogu e, tapa e klinsman za trener, bolje vi bese hicvild

Тежок дебакл, 1 ја имав ставено, мислев ќе ги прегазите:toe:

Катастрофален пораз на домашен терен. Тоа не го очекував, особено не од Вердер кој не делуваше воопшто убедливо на стартот од сезоната, а ете дури 5 гола успеа да му збрца на Баерн, и тоа среде Алианц Арена ... :nesum:

Ништо,ај се глеаме вечер на собиранка,па у во живо ќе помуабетиме.Ќе доаѓате???

Како боли овој пораз :(
Играа добро до првиот гол, после не ја глеав, се изнервирав :(
После глеам на нет 0:4 и ми се стемна.
До голот Баерн играше подобро, ама тактиката е дупка, не може да играш меч заедно со Ван Бајтен, Лусио и Демикелис, барем не против Вердер, колку беа спори, кога шутираше Пизаро во статива на почетокот... И голманот за нигде, нели беа заентересирани за Боруч, па подобро нека го земат Милошевски, сигурен сум дека е 10 пати подобар од Ренсинг!!!

Боли и тоа многу,ама не сакам да мислам на поразов,зошто ептен ќе се разочарам.Едвај чекам среда и новиот натпревар со Нирнберг од Купот.Едноставно сакам да докаже Клинсман дека ова беше само еден момент на салбост,а никако реалност.Знам дека Клинсман е одличен тренер,едноставно треба само време,и знам дека тоа чекање е најтешко,ама мора да се издржи!!!:toe::toe:

За секој гол беше 90% крив голманот.Камен беше.Ако не за сите 5 гола за 3 тој беше кривец.А да не ги примеа тие три гола ради него ке беше сосема друга приказна!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom