LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Да си запишете сите на чело еден асален сајт за торенти. :)

Kate is Јacob, how does that even make sense !? :pos2::pos2:
Locke is the island :pos2:
Леле цар...

Пак ќе има во 1 на канадската...

каде можам да ја гледам во живо 12 епизода и во колку сатот вечер ???

Cool... Либи се разубавела :)

Не беше којзнае што од епизода ама не беше лошо во секој случај. По подолго време погодив нешто:
Флок треба да ги собере другиве на купче за да си замине, исто како кога доаѓаа со Бен. Ништо спектакуларно околу тоа.
Дезмонд и понатаму е главна фаца а повеќето од главните ликови многу ги имаат изнервирано продуцентите, скоро како статисти се.

Cool... Либи се разубавела :)

Не беше којзнае што од епизода ама не беше лошо во секој случај. По подолго време погодив нешто:
Флок треба да ги собере другиве на купче за да си замине, исто како кога доаѓаа со Бен. Ништо спектакуларно околу тоа.
Дезмонд и понатаму е главна фаца а повеќето од главните ликови многу ги имаат изнервирано продуцентите, скоро како статисти се.

Дезмонд потсеќа на Џејкоб, во алтот :) Мора споилери ?

Интересна епизода... Ричард ќе ја има улогата на Лок кога овој ја дигна во воздух подморницата (3 сезона) само за да не заминат од островот?! :)

Уф, партали од епизода. :)
Сите ликови на едно место, Мајкл, Либи, Дезмонд, па дури и ѕверот од доктор. : )

Полна со акција и непредвидливи моменти, осеќам само подобри ќе бидат понатаму епизодите.
И не, Дезмонд не го "собра" Лок заради одмазда, просветлување е веројатно.
А Џек е изгледа главниот фраер, Флок има нерасчистени сметки со него...

П.с. Дај бе еднаш не пишувајте спојлери, да видиме која е таа фаца што влегува на LOST темата на ден на премиера, без да ја има изгледано епизодата. :))

Ми треба да сум ко Хуго, пари, коли, бизнис, да давам интервјуа и да се заебавам наоколу, и жената што ми е судбина сама да ми дојде. Абе Дезмонд може да ги реши работите ама пак како и порано да не замине кај што не треба? Во затвор овојпат. Ќе му доаѓа Пени важно. Ништо не е поважно од тоа. :wink:

она детено е изгледа џејкоб .

а , оние што се гласовине тоа се од умрените луѓе на островон???? ( не го сватив баш то )??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom