LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Експерту, дај те молам, ако не си ја видел 14 епизода, немој да ја отупиш со СПОЈЛЕРИ :), пиши си дека ке умрат, ама немој во црно да го ставиш.

И ја не знам какви се тие Back to the Future спојлери хаха

Слободно пиши си ги ич нема потреба црно да им ставаш... :)

Не мора да значи тоа што уште не се прикажани, дека не можи да истечи информација некоја. Ако е сигурен во вистинитоста на пишаното, тогаш треба да биди спојлерисано. Повеќе тоа има причина за „црнило“ од веќе излезена епизода. :)

абе не читате spoilerslost.blogspot.com, не ги измислив јас

Како може да е „сигурен“ во нешто што ќе се случи во 14-та епизода? За мене се е тоа само шпекулација и воопшто не ми смета да си го пишат без црнило. Имаше еден куп работи кои се најавуваа па не се остварија.

Експерт не ми јасно што си се запнал секој спојлер што го видиш да го постираш на Кајгана, ако некој до толку ги сака ќе го посетува блогот а нема тука да ги тражи, оваа паметен ли пробуваш да се направиш ... незнам.

Експерт не ми јасно што си се запнал секој спојлер што го видиш да го постираш на Кајгана, ако некој до толку ги сака ќе го посетува блогот а нема тука да ги тражи, оваа паметен ли пробуваш да се направиш ... незнам.

Не читај бе другар, не за џабе е со црно стаено...

Па мислев дека има активни на темава што гледаат лост и сакаат да читаат спојлери, па да разменевме некое мислење, ама сум згрешил :kesa: :toe:

Активните на темава се обидуваат да ги избегнат спојлерите :)
.
.
.
.
Е фак.... од преголема возбуда по победата на Интер заборавив да проверам, ЛОСТ да ти бил од 2h наместо од 3... Ги пропуштив првите 10-тина минути, до моментот кога Флок го испраќаше Сојер некаде (со се тоа...). Така да ако може некој да ми пише по ПП што се случуваше до тогаш не би било лошо...

Jaс гласам за да нема црно односно спојлери за новите епизоди, да се дискутира, а кој ја нема гледано да не чита. Ама спојлери од типот на што (ќе) се случува во следната или следните епизоди се апсурдни.

Ѕверска епизода, што се новата тиче. И значи во алтернативната иднина не им се продолжуват нормалните животи како пред да се урнат. Сите некако се поврзани, пак некоја мистика шушти.

Jaс гласам за да нема црно односно спојлери за новите епизоди, да се дискутира, а кој ја нема гледано да не чита. Ама спојлери од типот на што (ќе) се случува во следната или следните епизоди се апсурдни.

Ѕверска епизода, што се новата тиче. И значи во алтернативната иднина не им се продолжуват нормалните животи како пред да се урнат. Сите некако се поврзани, пак некоја мистика шушти.

100те плана на Sawyer. :)
Од содржински аспект, доста работи битни се збореа, не се тупеше.
Од мистерија, нула. Заклучена врата, умрени луѓе? Не ме јеби. :)

Од интересни моменти, 10ка. Флок покажа дека е и музички образован, па на Клер и рече "Курво, не се дери магла!".

Што мислите дека е во собата која беше заклучена во подморницата? :) Дезмонд можда?

Интересна епизода, не како претходнава со Бен и таа претходно, но се поинтересно и поинтересно станува.

Ме нервира тоа што алтернативнава реалност за некои важи, за некои не. Кејт на пример е повторно бегалка, Соер од измамник сега е џандар. Саид на пример си остана истиот торчурер, Џек е доктор, татко му го нема, а Клер иде да го остави бебето. Бен е добар професор, Мајлс е џандар...

Сакам да кажам дека не е исто за сите, некои се истите, некои не се.

Соер ко да им го мести Лок, а овој ќе ги потепа, ама, да не го фатат Смоуки со нешто специјално и однесат во цивилизација со него да управуваат? Може, само не волку предвидливо.
Ко у Ghostbusters, ги фаќаа духовите ко у правосмукалка. :)

Флок имал луда мајка? Wtf?

Ѕверска епизода, не го отупуваја многу, можеби тоа со Видмор сцената... можеше да се среди побрзо, сите знаевме од кого е подморницата... :)

Се повеќе и повеќе ми се допаѓа алтернативната временска линија

Многу лејм момент на Сојер: што има зад вратава? Од сите врати баш за таа се фати да праша :pos:

Па мислев дека има активни на темава што гледаат лост и сакаат да читаат спојлери, па да разменевме некое мислење, ама сум згрешил :kesa: :toe:

Не се спојлери. Не испаднаа.

Да.

Соер во АЛТ изгледа е полицаец.

Не се спојлери. Не испаднаа.

А?

не ги измислив јас

Многу лејм момент на Сојер: што има зад вратава? Од сите врати баш за таа се фати да праша :pos:

ама сигурно има нешто важно штом праша. не оставаат продуцентите за џабе, нешто да се случи

И дали забележавте на компјутерот на Соер имаше Word 2007 во 2004

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom