LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Соер не е со нив бе. Сам е.
Па последен пат кога го видовме Соер тоа беше мислам во епизодата со пештерата, епизода во која тој падна на манипулативните игри на Флок, башка и онаа Кејтцентрична епизода, во која '' плаче '' по Џулиет се доволен показател за онаа '' кривина '' која ја фати а за која зборев погоре, '' кривина '' која ја фатија сите освен Џек, Хуго, Сан ( која само во пародија на Лост може да биде наследник на Џејкоб ). :toe:

Тоа со препораката за Алекс беше намерно направено, за да се покаже неговата добра страна која очигледно преовладува во алт.реалност, направи жртва за Алекс, се грижиеше за татко му ( а претходно го мразеше ) ... исто и на островот, се виде дека се кае за тоа што го уби Лок, се кае за тоа што го уби Џејкоб и конечно свати дека неговите постапки биле грешни и нормално, ја одбра онаа '' добра '' страна, со тоа што се врати на плажата ( каде покажаа како и помага на Сан ) и не отиде во онаа станица " Хидра '', каде беше упатен од Флок.

Od prvata sezona ne propushtav epizoda..Posle toa mi stana dosadno i sega gledam koga kje fatam.

И јас мислам дека тоа со препораката на Алекс излезе глупо. Штом веќе го Бен уценува директорот нека го стори тоа и за препораката :toe:

Бен ја одби позицијата директор на училиштето и избра да направи нешто праведно.
Бен ја одби позицијата која му ја понуди Флок, и ја избра добрата страна.

Саид и покрај тоа што велеше дека се променил, ги уби луѓето кои му бараа рекет на брат му.
Саид и покрај тоа што велеше дека се променил, отиде да го убие Флок, па се врати и го уби Доген.

Така да, не барајте разлики во изборот кој го брават во Sideways и изборот кој го прават на островот. Тоа се истите луѓе. Во дадена ситуација, се однесуваат исто.

Горе на сликата, Соер со цвеќето, нели такво цвеќе и даде на Џулиет, којзнае кому сега ќе го даде. :vozbud:
На жената со која има дете I guess, само не ми текнува кое и беше името ....

Бен ја одби позицијата директор на училиштето и избра да направи нешто праведно.
Бен ја одби позицијата која му ја понуди Флок, и ја избра добрата страна.

Саид и покрај тоа што велеше дека се променил, ги уби луѓето кои му бараа рекет на брат му.
Саид и покрај тоа што велеше дека се променил, отиде да го убие Флок, па се врати и го уби Доген.

Така да, не барајте разлики во изборот кој го брават во Sideways и изборот кој го прават на островот. Тоа се истите луѓе. Во дадена ситуација, се однесуваат исто.

А кога одбра да ја убијат ќерка му? :)

Јесда, тоа го направи за Островот и Џејкоб, односно за некое "големо добро".

хахахахахахах :vozbud::vozbud::vozbud:

ричард и џек .. најјаки оваа епизода ..
во бродот коа ке умираа , на крај коа динамитот не испука ..
ричард целиот преплашен ке умри уше малце . а џек се смее и му вика :

You wanna try another stick ??? :D :pos2: :pos2:
чоече 2 саата по дома се валам не можам на стол да седнам .. закон .. :pos2:

Па да на островот одбра да ја жртвува ќерка му за негови цели, а во АЛТ одбра добри цели за неа.

На жената со која има дете I guess, само не ми текнува кое и беше името ....

Соер имаше дете?

Не одбра, него не веруваше дека Видмор дал такви инструкции, по секоја цел да дојдат до Бен. Затоа по смртта на Алекс Бен мислам дека кажа '' не играш по правилата '', во тој стил.
Соер имаше дете?
Да, ќерка, со типката со која заедно правеа малверзации од прошлите сезони, ако ти текнува пред да рипне од хеликоптерот во 4та сезона, и шепна нешто на Кејт, истото се однесуваше за неговата ќерка и жена.

Да, ќерка, со типката со која заедно правеа малверзации од прошлите сезони, ако ти текнува пред да рипне од хеликоптерот во 4та сезона, и шепна нешто на Кејт, истото се однесуваше за неговата ќерка и жена.

Да.

Соер во АЛТ изгледа е полицаец.

Flash Sideways

A flash sideways is not a flashback, flash-forward or an alternate timeline. It posits what would have happened if Oceanic flight 815 didn't crash on the island but instead landed in Los Angeles.

i za ostrovot razmislite malku kako mojt ostrovon da pojt na dnoto od okeanot . Ako e taka togas
nivoto na vodata trebat da se kacit i da potopit se ..
A ako e nekakvo telo toa ce potonit . i mojt da stignit do dnoto od okeanot .

Еве една интересна теорија за тоа дека во алтернативната времеска линија која се одвива без интервенција на Џејкоб, ќе дојди КРАЈОТ НА СВЕТОТ.

Пошто многу пати се спомнуваше низ текот на серијата (Дарма, Хокинг на Дезмонд му рече ако не појди на пат низ светот „ќе умрат сите“, Џејкоб е „the one who will save us all“ итн.) би било глупо да не се растантели таа тематика на крајот. Џејкоб бара кандидати кои ќе го заменат неговото место пошо знаеше дека му иди крајот и кои ќе го чуваат Островот, кој е најбитен за да не дојди крајот на светот. Е сеа, пошо во алтернативната линија, островот е потонат, тогаш по некое време доаѓа крајот на светот кој ќе биди прикажан во финалето, напоредно со спасувањето на светот во примарната линија. Поопширно ако сакате отворете го линкот, интересно...

Flash Sideways

A flash sideways is not a flashback, flash-forward or an alternate timeline. It posits what would have happened if Oceanic flight 815 didn't crash on the island but instead landed in Los Angeles.
Значит она друго дејствие е "што би било,ако би било",пополнување на епизоди и без никакво значење.:toe:
Ако е така тотален промашај.:tapp:

Значит она друго дејствие е "што би било,ако би било",пополнување на епизоди и без никакво значење.:toe:
Ако е така тотален промашај.:tapp:

Не би рекол.
Со оваа алтернативна реалност ни покажуваат и другите страни на главните и споредните карактери каде се овозможува креирање симпатии и поврзување со други освен со вашите фејворит ликови. Па за на крај, изненадување елементот да си го створи своето, дали некој ќе не разочара, или изненади позитивно, мањебитно. Изненадување си е изненадување. :toe:

vo predposlednata epizoda likovite od alt ke rabotat na potopeniot ostrov. Pa videte dali ne e biten alt.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom