П
Паспарту
Гостин
Дечки, ај ако има некој торент нека прати по пп :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа со пепелта:нели детето му кажа дека не може да го убие Џејкоб? Мене ми се чини со пепелта во храмот или ќе се штитат од Флок или ќе го воскреснуваат Џејкоб.
Не видов пошто гледав на стрим и малку ме зезаше, за бројките:дали имаше и други бројки крај пречкртаните имиња? Ако е така, значи дека едноставно Лок е кандидат број 4, Хуго е кандидат број 8 итн... Сепак мора да има и пошироко значење за бројките.
Саид не го уби Бен, нели го спасија, промашил некој милиметар...
Дете знам дека имаш 13 годинки,ама ако некој разбра шо сакаше да кажиш,посебно со првиот дел од реченицата...Значи не го пратев порано толку секоја епизода ама глеав чат-пат ама сеа го напраиле ... Глеав 10 мин и се откажав од толку добра серија ја усраа .
А тие што веќе загинаа на островот,а се живи во оној парарелен/алтернативен свет надвор од островот???Значи она што е надвор од островот ќе се случува откако ќе решат сите да заминат од таму и да го потопат островот.
Значи вака. Чим Кејт не ’’бројка’’, автоматски ни Сан не може да биде ’’бројка’’, иако и тие беа допрени од ЏејЏеј, само машките се ’’бројки’’. Се повеке си мислам дека нема добра страна во ова, има лоша и полоша. Малото дете е тоа што го викаме ние третата група, балансот, судијата, итн. Дали Џејкоб на некој начин живее во Хјуго? И дали Флок ке го натера Сојер да ги убие другите а со тоа и Хјуго а со тоа и Џејкоб? Дека он сам нема дозвола дека така му рече детето, you cant kill him за Сојер. Како и да е, јас чекам да видам некоја сила на Ричард, the white smoke monsterдека ептен плачко испадна
Па и нели му рече Флок на Сојер дека сигурно некогаш го сретнал Џејкоб во животот, сигурно кога бил повреден и ранлив и мизерен и дека го натерал да носи одлуки на кои тогаш Сојер мислел дека тој ги носи а всушност Џејкоб ги правел (да де знам, не баш така ама нешто во таа смисла), нели сега Сојер е во иста состојба? Ја загубе таа жутата, тажен е преку таквото му е од островот, и тоа му е шанса за Флок да манипулира со него, а и плус го допре
Значи може толку да грешам што...
А тие што веќе загинаа на островот,а се живи во оној парарелен/алтернативен свет надвор од островот???
А тие што веќе загинаа на островот,а се живи во оној парарелен/алтернативен свет надвор од островот???
И зошто претпоставките ги пишувате како спојлери? Спојлер е ако си видел и пишуваш што се случило.