LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Од една страна да ама од друга страна ако паднат многу рејтинзите може и да на се сними шеста сезона.

Некој имаше пишано неколку страни назад... Договорите помеѓу ABC и продуцентите и сите актери се веќе потпишани и продуцентите веќе ги имаат изкеширано чековите кои ги добија од ABC. Се надевам дека е така :) А и ако не е така тешко дека ќе ја укинат последната сезона. Ако ABC направи таква глупост 100% некоја друга ТВ куќа радо би ја откупила серијата. :)

Jack: Kate, what are you doing here
Kate: Are you still going back to the island
Jack: Yeah, I think I am.
Kate: Then I'm going with you
Jack: Kate, what happened, where's Aaron.
Kate: Don't ask questions. If you want me to go with you, you'll never ask me that question again. YOu will never ask me about Aaron do you understand Jack?
Jack: Yes
Kate: Thank you

Ms Hawking: I thought I said all of them?
Ben: This is all I could get on short notice.
Ms Hawking: I guess it will have to do..for now. Alright, let's get started. Shall we?

*Group descends into The Lamp Post station*

Jack: What is this place?
Ms Hawking: The Dharma Initiative called it 'The Lamp Post'. This..is how they found the island.

Се вратија на островот а. Им требаше малку време ама успеаја. Сеа уште да видиме кога се наоѓаат.

Ако може некој да ми каже како се вика 6тата епизода од 5тата сезона, и ако може линк за download на превод, српски/македонски/хрватски.

Ау,многу досадно ми делуваше.

Онака стереотипна Lost епизода,како што си замислуваат оние анти-фановите,односно хејтерите.
Завлечено,предвидливо,ликовите сите се соединија без никакво објаснување, Бен овде, Кејт онде, Hugo исто овде (ми снема зборови слични на овде/онде), ништо не дознавме околу тоа.
И на крај,се појавува Џин и БУМ! L O S T

Мене лично дури,поинтересни ми станаа Фарадеј,Сојер и Мајлс,од оваа големава тројка.
Непарниве епизоди suck,навистина!

Но хеј,битно доктор Џек повторно не послужи со неговото френетично дишење на почетоков на епизодата.
Фалеше тоа,дел е од "шмекот" на Lost.

Онака стереотипна Lost епизода,како што си замислуваат оние анти-фановите,односно хејтерите.
Завлечено,предвидливо,ликовите сите се соединија без никакво објаснување, Бен овде, Кејт онде, Hugo исто овде (ми снема зборови слични на овде/онде), ништо не дознавме околу тоа.

Мене лично дури,поинтересни ми станаа Фарадеј,Сојер и Мајлс,од оваа големава тројка.

Но хеј,битно доктор Џек повторно не послужи со неговото френетично дишење на почетоков на епизодата.

Бен беше 100 посто натепан од Сајид, а шо бара со милицајкана не знам... Џин во Дарма? На крај се изнасмејв искрено, цела епизода ми беше напната и WTF. Да ја гледав епизодава уште кога ја даваја прва сезона, уште кога единствени мистерии беа мечките, чудовиштето сигналот на некоја си Французинка, ќе имав фаца :nesvest:

Исто и кај мене.Просечна досадна парна(веројатно парна мислеше Мас :)) епизода.
Иначе мој тип дека се во иднината.

Исто и кај мене.Просечна досадна парна(веројатно парна мислеше Мас :)) епизода.
Иначе мој тип дека се во иднината.

Јас мислам обратно, зашто возилото со кое дојде Џин уствари беше сосема ново, како и облеката која ја носеше. Они се во минатото, баш во периодот кога Бен растел на островот, во периодот пред он да го убие неговиот татко.

Oд сега па наваму Лок слабо ќе го глеаме... Ќе има една епизода ваљда за неговите авантури вон Островот, и тоа е тоа... :(

Oд сега па наваму Лок слабо ќе го глеаме... Ќе има една епизода ваљда за неговите авантури вон Островот, и тоа е тоа... :(

Од каде ова?

И грешка си,ќе го гледаме секој пат кога ќе постираш овде. :devil3:

Епизода 7:"The Life and Death of Jeremy Bentham":vozbud:
Лок и Хуго ми се омилени ликови во серијава.

Бен беше 100 посто натепан од Сајид..

Мене па ми личи како Бен да го исполнил ветувањето што му го даде на Widmore кога му влезе дома на спиење.. око за око, ќерка за ќерка? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom