LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Чекај, сега за сега ги имам и ги гледав првите 2 епизоди, да нема некој линк од торенти за другите епизоди?
Ако има, нека ми даде линк овде или на ПП и нека каже кој линк од која епизода е. Благодарам.

Чекај, сега за сега ги имам и ги гледав првите 2 епизоди, да нема некој линк од торенти за другите епизоди?
Ако има, нека ми даде линк овде или на ПП и нека каже кој линк од која епизода е. Благодарам.

Tr()LL*W@rL()rD секој недела излегвет по 2 епизоди или по 1 епизода несум сигурен. Мислам дека излекоаа во Четврток па сега чекај пак да дојди Четворток и така.

Вечерва ќе ги гледам првите две епизоди,веќе ми се на пи-си :back:

Novata sezona na Lost ne e ni odblisku popularna kako prethodnite i ima pod 11 milioni gledaci vo premierata (koja po tradicija sekogash e najgledana). Takata celata fama koja se kreva za serijava se spusti na zemja. A i celata fama za kreatorot J.J.Abramas isto taka se namali osobeno poradi prosecnite uspesi na Fringe i na filmot Cloverfield. Taka da noviot Star Trek film moze da bide vo golema opasnost.

Абе преводиов нешто пасс ми барат шо е работава, и спуштив од поднапиши друг, српски беше и тој ми бараше пасс го знајте некој?

:nesvest: .. нема пасс.. можеби нешто .rar-от да не ти е во ред.. :(

Еј луге има ли некој превод за 1-та сезона. Ке ве молам ако некој знае од каде да го симнам да ми казе или пратете ми линк или торент по пп. Фала

се сеќавате на тоа што велеше бен дека на островот има нешто како маѓична кутија што ќе посакаш ќе имало внатре . ? :D

Слушнав дека е излезена и 3тата епизода, да нема некој линк за download?
Ако има, нека ми прати на Профилот, или преку ПП.
ПС: Се извинувам Solid, сум згрешил, место епизода, сезона сум пишал.:pos:

Слушнав дека е излезена и 3тата сезона, да нема некој линк за download?
Ако има, нека ми прати на Профилот, или преку ПП.
Абе мрсул ти нас не заебаваш овде???:tapp:

Еј луге има ли некој превод за 1-та сезона. Ке ве молам ако некој знае од каде да го симнам да ми казе или пратете ми линк или торент по пп. Фала
Ај провери го Профилот, ти пратив.

денес не треба да е излезена новата?
или утре??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom