LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Ама ако е така како што шпекулирате, тогаш зошто Сан го бараше Џим во салата?
Значи, сеуште бил жив.
Или пак...
Можно е да е преживеан, но не мора да значи дека се вратил со овие од O6. Мене се ми оди мислата дека е вратен, се крие... најверојатно и тој работи за Бен. Значи според мене, секвенцата која ни ја прикажаа кон крајот не беше флешбек, него реален флешфорвард.

Да и јас го помислив истото, заради тоа што го викаше Jin во салата. Но самата на крајот кога се на гробот со Hugo му вели: The doctor said I was calling for you....

Не ми е логично да е жив, и таа да го вели тоа на гробот негов. И не само тоа, да беше Jin жив таа ќе зборваше сосем друго на „неговиот“ гроб.

Плус: ако Jin е жив и ако тоа беше негов flashforward, тогаш тој мора да се крие. Епа кога оди на болница, на телохранителот му се претставува како Jin Soo - Kwon. Тоа му е вистинското име. Не ми изгледа логично да се крие и да го користи вистинското име. Мислите дека никој нема да го препознае како сопруг на Sun Kwon, една од Oceanic 6, и како патник на Oceanic Flight 815 ???

Цитат на Jin од сцената со мечката во болницата:

- I'm Jin Soo - Kwon. I represent Paik Automotive..... This panda is a symbol of Mr. Paik's eagerness...

Nurse: Leaving so soon?
Jin: It wasn't my baby.
Nurse: Well maybe some day...
Jin: Don't rush me. I've only been maried two months.

----------------------------------------------------------------------------------------

Од разговорот се гледа дека:

- Јin е во брак само 2 месеци;
- Јin работи во Paik Automotive - фирмата на таткото на Sun ( Mr. Paik ) каде што знаеме дека почнува да работи пред нивната свадба.

Заклучок: 100% тоа беше flashback на Jin, и најверојатно Jin е мртов.

А чекај сеа, нели Хуго е во болница, ментално не е здрав а така слободно да се шета...

А чекај сеа, нели Хуго е во болница, ментално не е здрав а така слободно да се шета...

Па flashforward - ите не се сите од 1 ден. Пример: flashforward-от на Jack е од мај 2010, а на Hugo од јануари 2006. Ова е само пример датите се измислени :)

Да де, Хуго оздравел...и пуштен од сите обвинувања од полицијата. Али само ако пак го дадат Хуго во болница, стварно нереално ке биде и неозбилно.

И не е тоа тоа, треба да прикажат...не да не мотаат со времето како им текне.

Делот со ''Оженет сум два месеци'' беше клучен и ради тоа постои соомневање, инаку 100 % ќе бев сигурен. Сепак, ништо не се знае... Лост је у питање. :)

Да де, Хуго оздравел...и пуштен од сите обвинувања од полицијата.....

Не мора да значи. Можно е тоа кога Hugo е во ментална институција и кога го брка полицијата да е најдалеку во иднината, а сцените со Jack и кога оди да ја посети Sun да се најрано. Што и најверојатно е така, зошто Sun e веќе бремена отприлика 2-3 месеци.

Може линк за даунлоуд по ПП!

nekako tapa mi beshe poslednava epizoda....

Еве и на lostpedia.org пиши дека тоа со Jin беше flashback. И тие го тврдат тоа со:

...The store owner suggests a stuffed dragon since it brings good luck in the "Year of the Dragon" (which implies the timeframe is within 5 February 2000 to 23 January 2001)...

Мислат на А1 да почнат да даваат .?

Што мислите за ова:

UGO: Are we ever going to see on island flash forwards?
CARLTON: I don't think we'll rule out anything...
DAMON: Who's to say you haven't already?
UGO: Aha. Well that raises an interesting question, because some fans think that some of the flashes prior to "Through the Looking Glass" may have been flashforwards.

?

Момци велите дека на А1 усте долго нема да ја даваат, но да не знае некој да не почнат да ја даваат на NOVA TV или некоја друга телевизија

Абе луѓе, зошто не сфатете дека додека не заврши сезоната кажи речи нема шанси да ја дават на овие телевизии!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom