zatoa sto dezmond mu kaza deka morat da umrit smrtaa ce go brka a plus se zrtvuvase poce za kler deka dezmond videl vizija kako si zaminuvaat.4тиот...или 4тата би требало да е Клер, дека Дезмонд "виде" како Клер влегува во Хелихоптер и си оди од островот.
Друго...зашто не го убијат Бен? ништо нема да каже, само може да ги влоши работите со тоа што е жив...но дали ке навистина ке биде мртов ако го убијат ? или ке биде како Микаил, Лок кој "оживеаа"...
Се знае дека бродот на Наоми не е вистинскиот за да ги спаси изгубените...него друго ми падна во очи...зошто хелихоптерот не се спушти, туку рипна еден со падобран а хелихоптерот си отиде...
Зошто Чарли не излезе преку прозорчето откако кабината се поплави...и исплива на површина, прозорчето беше доволно големо за да го собере Чарли.
У случај да имаш кабловска а веруем дека имаш , на Нова гледав најави за 4та сезона али кога и како ке почнат да емитуваат незнам .serijata e super steta sto ja prekinaa, se nadevam ke gi dootkupat drugite epizodi
можеш од интернет да ги симнеш...:smir::smir:serijata e super steta sto ja prekinaa, se nadevam ke gi dootkupat drugite epizodi
Малце off-topic :zatoa sto dezmond mu kaza deka morat da umrit smrtaa ce go brka a plus se zrtvuvase poce za kler deka dezmond videl vizija kako si zaminuvaat.
Ovie so hilikopterov so garancija se prateni od darma za gledat na klipcinjata.Darma izglea sakar pak da se vratit na ostrovon zs ben gi skina na site darma rabotnici...SUPER FILM.. ..2. nacin mozno da se onie darma pa sea neli kler mozno e da se kacit vo hilikopteron da ja zemet da testiret zs neli bez onaj lekon ne mozese da zivejt od ko ce rodit nekoja na ostrovon umirat posle ..???/ CUDO Kujznajt so ce se desit.
Епа не баш. Баш во 4x02 се објаснаа некои работи. Навистина има нови сплетки, но и некои работи се разјаснуваат. Полека но сигурноЛеле се повеќе се комплицира и комплицира, мислам дека се ке биде јасно дури 6 сезона, последна епизода и последни 5 минути а дотогаш уште милион теории за серијава ќе најдеме.
Али ако нема некој добар завршеток серијава и добра цел ќе го тужам режисерот не толку за потрошеното време гледајќи ја серијава, туку за времето потрошено на размислување за што е всушност финтата на Lost. Не знам колку пати само сум размислувала.
ај чекам нова епизода....