Ова е за во хардвер проблеми. Пиши што матична имаш и што чип за звук, и што точно грешка ти јавува коа инсталираш драјвери.mozete nekoj da mi pomogne zvukot oupste ne mi raboti driverot go instalirafff.....pls ako znae nekoj neka mi kaze msn ...pls nemozam ni kanter so zvuk da igram nemozam mzika nisto nemozam...lazete pls
знам дека сум риал пеин ин д есс али дај ве моооолам објаснете ми како чекор по чекор да стигнам до систем ристор,плиииз зш немам старт ни тулбар ни бутур,пробав преку мај компјутер неможам да стигнам до тоа...:nesum::uvo::kesa:Ajde da probame zaednicki moze ke go resime tvojot problem :helou: sledi gi postapkite:
-Najlesen nacin da se stapi do System Restore e preku start--all programs--acessories---system tools--System Restore
-Ako nemas start ne znam kako da ti pomognam ima i opcija vo My Computer ali ne e bas jasna
-Ako uspees da go upalis System Restor-ot samo sledi gi postapkite od Wizard-ot ke se snajdes tamu ke ja vpises datata na denot pred da ti nastane problemot i samiot kopmjuter BI TREBALO da si go resi problemot so eden restart.
POZDRAV i pisi mi so si napravila
знам дека сум риал пеин ин д есс али дај ве моооолам објаснете ми како чекор по чекор да стигнам до систем ристор,плиииз зш немам старт ни тулбар ни бутур,пробав преку мај компјутер неможам да стигнам до тоа...:nesum::uvo::kesa:
Si me pretrkal BE :kesa:Ситскаш Win + R, ти се отвара Run дијалог... во него пишуваш:
%SystemRoot%\System32\restore\rstrui.exe
и стискаш ентер.
Нормално дека ќе имаш мравки, доколку си јадела врз него. . Чарето е да земеш некоја боца со компресиран воздух и да ги истераш од тастатурата од лаптопот без да ја оштетиш.фала најмногу на свет,го средив тоа али сеа иам друг проблем...иам мравки во лаптопот,сериозно! денес коа го отворив излегоа еден куп.Значи еден куп мравуљи иам у лаптопот од којшто типкам мометнално, де кажете некое чаре како да ги истребам и дали може беља да ми напраат додека се тука??:nesum:
Незнам ова колку ќе е ефикасно, но пробај :wink:фала најмногу на свет,го средив тоа али сеа иам друг проблем...иам мравки во лаптопот,сериозно! денес коа го отворив излегоа еден куп.Значи еден куп мравуљи иам у лаптопот од којшто типкам мометнално, де кажете некое чаре како да ги истребам и дали може беља да ми напраат додека се тука??:nesum:
Aко немаш јузер/пас, не можеш да влезеш.mozete da mi pomognete kako da ja otvoram http://www.boblazar.com/closed/reactor.htm .......
znam deka mozam,ama neznam kako.Aко немаш јузер/пас, не можеш да влезеш.