Колку спиете?

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
не бре максимум 5 саати некад ако викендот е ептен долг иначе у навика ми е , битно е исхраната да биде во ред ..
а и кога ќе видиш пола ден да го преспиеш , секој ден да го преспиваш пола ден , пола живот у спиење .. таа помисла некад ме напнува малце ..
Аман бе. А колку години имаш? Колку време тераш така?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
7 саати одприлика највеќе

Н

'Никола'

Гостин
Навечер скоро никогаш, обично кога не сум на факултет другиот ден си легнувам кај 7 сабалје и до 12 максимум. А кога сум на факултет, одам дирек, па кога ќе се вратам отспивам 2-3 саати и поново иста песна. Пореметен сум, знам.:wink:

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
И како си сконцентриран на предавања ако одиш дирекно без сон?

Јас 8 саата стандард преку недела,а преку викенд 10+:kesa:

Н

'Никола'

Гостин
И како си сконцентриран на предавања ако одиш дирекно без сон?

Јас 8 саата стандард преку недела,а преку викенд 10+:kesa:
Се е во психата. When you put your mind into something, you can achieve everything.:wink:

H

HITCH

Гостин
Максимум 6 саати, не ми се случило да спијам повеќе од 6 саати :toe: ич не сум спанка, тоа дури ми е ко тепање време :pos: :pos: :pos:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Во последно време слабо спијам од 2 до 6 часа:(

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Скоро секој ден по 7,8 часа мислам дека е доволно сега се случува и 3 часа меѓутоа и 13 некогаш спијам.... и се чувствувам исто и кога ќе спијам 3 и 13 мислам првиот ден веќе следниот ден одма се чувствува разликата

M

MIL

Гостин
Сеа сум одличен за спиење си спијам легнувам 2 саат станувам 11 а претходно бев лудило легнував 4 пошто играв биљард а станував 9 -10 хахахах и као морон цел ден онаков не ти е до ништо :tapp: или цел ден си се смееш као зелен :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom