Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Па ак осум прва смена у школо..знам у 4 да си легнам и у 6:30 да станам... и после тоа не преспивам..ама затоа петок сабота 9-10 саати на рамно си спијам и тоа ми е многу...8 саати е повеке од доволно луге

денот е поделен на 3 дела.. од кои 8 саата се за работа 8 се за спиење и 8 се за одмарање шетање кафе муабет и слично... ако не преспијам едно 10 саата не ми е денот дефинитивно... а се дешава да легнам у 5 6 7 ( ко сега ) а да сум на факултет од 1... ај ке станам некако со тешки маки али после денот ми е катастрофа... ни сум спремен да слушам предавање ни да праам нешо.. ама баш ништо !!!!!

ke legnam vo 4nautro ke se razbudam u 4 napladne,taka da spijam 12 SAATI..drugarkive mi se cudat i zatoa pocnaa SPANKA da me vikaat

Не не интересират како те викет другарките , не интересират колку си спиела btw Јас зависит ако легнам во 1 станвам во 12-1 ако легнам во 3 станвам во 2 така да 11-12 сати спијам.

аман бе луѓе, како можете пола ден во спиење да го поминете? :nesvest:
12 саати, ехеееј. мене доволни ми се 6-7 некогаш и 8 саати, ама 12 бе не е здраво

Па од понеделник до петок максимум 6-7 саата зашто од 8 сум на факултет, а преко викенд 8-9 саата. И преко дн мнооооогу ретко спием.

Да можам цел ден би спиела ама не ми дава времето.Ме убива.
Хм,од прилика од 6-8 часа :pipi:

аман бе луѓе, како можете пола ден во спиење да го поминете? :nesvest:
12 саати, ехеееј. мене доволни ми се 6-7 некогаш и 8 саати, ама 12 бе не е здраво
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Не е здраво воопшто да не се спие што повеќе спиеш толку подобро е не знам кој ти кажал дека не е здраво....

Јас ако не спијам нормално неможам да фунционирам нормално после, цел ден ми е настрана. До 11 саати ми се доволни, таман.

Имам читано некаде дека на жените им е потребен повеќе сон одколку на мажите. Инаку по природа сум спанка, така да теоријава држи вода за мене. Инаку во деновиве гледам да си го организирам подобро времето - зашо мора да се учи а нема време. Така да си легнувам секоја вечер во исто време и во исто време станувам. Си го намалив времето за спиење на 8 саати.

легнувам 11-12,станувам 7 ипол

4-6 часа во зависност од тоа која смена сум на работа
и подобро 6 часа цврст сон отколку 12 часа излежување во кревет и..... јебеш га од спиење нема спомени

Преку неделата најмногу 4 до 5 часа сон, а преку викендот се излежувам во креветот 10 до 12 часа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom