Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу спијам ептен малко :) Ке си легнам у 1-2 и ке треба да станам у 7 за на школо и секој ден истата песна ама дојде ли Петок - Сабота спијене ли имаа лелее и после па исто :))

Оваа недела сум стално со по 5-6 саати сон. Легнувам во 1-2, станувам во 7. Страшно. Едвај издржувам. : (

без 10/11 сати не поминувам .. ако станам порано мора да преспијам па макар и преспивањето да е во десет сато сабајле :toe:

My phone rings at 07:00

I get up at 07:15

I go to work at 08:00

I return from work at 17:00

I go to bed at 21:00

I go to sleep at 01:00

Тоа за периодов :smir: ... така сум малку down ... pozz:smir:

2-4 саати веќе едно 3 години и супер финкционирам:salut:

2-4 саати веќе едно 3 години и супер финкционирам:salut:
Или лажеш или си фрик! :pipi:
Јас во просек спијам по 7 часа и ако подолг временски период немам време за спиење па намалувам на 6 или 5 тешко ми е, замаена сум цела, за ништо не ме бива.

и мене вака ми се фаќа, по 2-3 саати едно 3-4 дена по ред, ама не може вака засекогаш. Некогаш дури 2-3 саати на 2 наврати.
у слободно време се надокнадува изгубеното време

Јас во просек спијам по 7 часа и ако подолг временски период немам време за спиење па намалувам на 6 или 5 тешко ми е, замаена сум цела, за ништо не ме бива.

не бре максимум 5 саати некад ако викендот е ептен долг иначе у навика ми е , битно е исхраната да биде во ред ..
а и кога ќе видиш пола ден да го преспиеш , секој ден да го преспиваш пола ден , пола живот у спиење .. таа помисла некад ме напнува малце ..

5-6 саати..
Легнувам кај 2 и пол или 3 и секогаш се разбудувам во 09:00.

и мене вака ми се фаќа, по 2-3 саати едно 3-4 дена по ред, ама не може вака засекогаш. Некогаш дури 2-3 саати на 2 наврати.
у слободно време се надокнадува изгубеното време
ааа значи преспиваш преку ден. Јас до пред две недели никогаш ама НИКОГАШ не преспивав преку ден, дури ни како малечка ама сега бев ептен во таков период па неможев да го издржам темпото па почнав да преспивам ако може тоа така да се нарече..јас попрво би рекла се онесвестував :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom