Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.383
мене ми се има десено откако бев во врска раскинавме и паднавме у ист клас и потоа првин некако ладни еден спрема друг али подоцна станавме "Добри Пријатели"
и нон стоп сме заедно само со неа се дружам и шо знам изгледа нешто чувствува за мене и јас исто али никој прв да почне:back:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Pa ne sum se zaljubil u drugarka normalno..valjda nema ni da se desi toa ..a sum svigjal onaka mi se svigjala i toa e .. :nenene:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Да, ми се имаше тоа случено со девојка со која се знам долги години, а таа мене ме знае подобро дури и од родената сестра.
Но на крај победи разумот и ништо не направив.
На крај излезе дека бил правилен потегот.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Da ama nemav srce da i kazam i si ostanavme drugari a ja se fativ so drugarka i i idevme 1 godina i nesto i sea raskinavme i pak osekam nesto za najdobrata drugarka ama pak nema da i kazam zatoa sto nejkam da go rasipam drugarstvoto:uvo:

Eliza

EliXiR
Член од
10 ноември 2008
Мислења
129
Поени од реакции
3
НЕ,и не можам другар да замислам некако поинаку освен како другар.

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
А ако и/му кажете дека го/ја сакате мислите ке го расипете другарството ?
Ја мислам дека ако те одбие ке знае дека го/ја сакаш и ке бидете уште поблиски. А ако прифати и после раскинете.. Ондак чао пријатно:vozbud::vozbud:

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Не, јас другарите си ги доживувам како браќа, па ако ми се случи нешто такво, ќе го почувствувам како родосквернавење и ќе ме изеде совеста,:kesa: па од таква врска нема ништо да излезе:nenene:

InAnA

biAtch.
Член од
7 октомври 2007
Мислења
72
Поени од реакции
3
никад..
уште од првиот поглед знаеш дали типот ти се свиѓа или едноставно НЕ ти се свиѓа..
дали спаѓа во ТВОЈ ТИП на дечко или НЕ!

и после неколку сериозни муабети, содржински сочни согледуваш дали си се излажала или НЕ.. пошо сепак каркатерот е тоа најбитното нели..

ако уште при првата ваша размена на информации, погледи, бла бла не го гледаш како нешто повеќе од другар.. тоа е тоа!

а ако ти мислиш дека го гледаш како другар и дека и цело време така си го гледала но сеа коа почнуваш подобро да го запознаваш и сваќаш дека се заљубуваш итн. тоа е fake. Цело време си го свиѓала, само пошо не си била сигурна во себе, си се поставила кон него како другарка и он така те прифатил .. и коа сваќаш веќе е касно..

ова е мое мислење.. можеби сум таков тип на човек. незнам
само ќе одговорам.. НЕ, никогаш не сум се заљубила во другар..
(дури кога мислиш дека си се заљубила, таа љубов е другарска ваљда xD)

candybabe

~ПЛАВУШКА~
Член од
16 јули 2008
Мислења
588
Поени од реакции
9
па да ...за жал ..ама изглеа и никогаш не сум го ни гледала како најдобар другар,туку како некој што сакам да го поминам времето, као некој со кој се чувствувам заштитено....

Член од
6 јануари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
0
mi se ima sluceno da se zaljubam vo najdobar drugar i posle go izgubiv :nesvest:

Ava

Член од
9 февруари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
Da bev zaljubena vo najdobar drugar ama toj nisto ne svati oti moze bi imam decko.:toe:Nikogas ne mu kazav sto kako custvuvam sprema nego.A samo so nego koga sum taka se custvuvam.Se tresam.A koga ke go dopram i toj treperi.Bevme letoto skarani i toj bese vo golema kriza,ama uspevme da se prostime. Sega si ima i toj zenska pa imame problem i so prijatelstvoto mnogu dusi ni se mesat ne ni davaat da se druzime.Ne decko mi. Novi luge sto vlegle vo nasiot zivot ni go prekinuvaat drugarstvoto.Ama nie sme drugari i kako sto rece toj te znam poveke od pola zivot i nikoj ne moze tebe da te izbrise ili zamene vo mojot zivot.:salut:

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Не и мислам дек никош немат ни да се заљубам.Иако никош не се велит никош сепак јас неив не можам да ги глеам ко нешо појќе од то освен ак не сум нешо пореметена.До сеа иам 3 имано онака најдобри другари во различни периоди од животов иако сеа со двајцата помалку се глеам...со двајцата уште можам да си прам муабет ко порано и се си кажвиме ама сепак не знам неаме доволно време и некако се оддалечивме.Едниот од нив нешо баш беше во период „шо појќе да смувам“ и ко се стабилизира никој не рецкаше освен женска му ама од ко раскинаја се глеаме колку мојме ама сепак сме различни друштва...Другиот е помал од мене и сеа е во фаза „сакам да пораснам“ и иако сме на 3 метри раздалечени со куќиве сепак не се глеаме пошо ко бевме помали јас демек го чував него, така ми наредвеа (а јас па пусто колку сум голема, една година поголема од него) и сеа ги одбегвит сите (меѓунив и мене пошо сигурно ко дадилка ме доживвит) да видит дал мојт сам да се справит со животов.И третиов, моментално најзастапен во мојов живот од сиве овие е најдобриот чоек на планетава шо го иам сретнато, чоек со најубав карактер.За се имат разбирање и буквално секош е тука да ми поможит.Тенкју болигла :) И сиве тројца иако некој ги знам појќе некој помалце ги сакам подеднакво зш ми се нашле ко ми требале и сум поминала со нив преубај моменти.Со сиве од нив шо и да прам (дури и само да сејме и да чутиме) ќе ми е интересно и едноставно ги осеќам ко брајќа и не можам ни да помислам на нешто појќе од другарство...лавју мечиња :back:

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
па да ...за жал ..ама изглеа и никогаш не сум го ни гледала како најдобар другар,туку како некој што сакам да го поминам времето, као некој со кој се чувствувам заштитено....
то е то и јас бев или уште сум во иста ситуација ... значи со желба да бидам нешо појќе со неа таја толку се приврза со мене шо ме смета сега за најдобар другар :toe: и сеа нишо безвеза ми е вкрај

Член од
12 декември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
то е то и јас бев или уште сум во иста ситуација ... значи со желба да бидам нешо појќе со неа таја толку се приврза со мене шо ме смета сега за најдобар другар :toe: и сеа нишо безвеза ми е вкрај
Mozam da se stavam vo tvojata situacija, stvarno tesko...A da zboris so nea za toa da vidis so ke ispadne?

Kajgana Shop

На врв Bottom