- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
Fala Brate ...
Pozz...
Pozz...
Ќе бараш според оперативниот систем пример за Windows Mobile 6 ... за Windows Mobile се компатибилни доста програмите една со друга така да нема да имаш проблемИмам модел на HTC HERM 200, меѓутоа на неколку сајтови за спуштање на програми неможе да се обележи таков модел, сакам да знам дали случајно има и друго име, или ако може некој сајт да спуштање на програмчиња за овој модел. Се надевам ќе ми помогнете. Благодарам Поздрав !!!
Tелефонот е кодиран, треба да се однесе на сервис и да се декодира. Што модел е во прашање?Можеби глупо прашање, но сепак да прашам. Дали може некако, телефон кој е наменет само за Т-мобајл картици, да се промени некако тоа и да може да се користи било која картица на тој телефон?
Јас ти кажав пред некој ден кога се чувме на скајп/мсн дека секако ќе ти должам услуга - да така слободно помини, само морам да те информирам дека некои верзии не поминуваат на директ анлок и мора да се флешуваат па пожелно би било на податоците да се направи бекапДекодира некој Моторола W375?
Глупо телефонче, на татко ми... Беше T-mobile корисник, па сеа бара код за unlock пошто ставив СИМ од друг оператор.
Некро?
Телефонот може да се декодира само со соодветна опрема која е и наменета за тоа, а за мемориската картичка имаше во некоја тема можеби помош ама пред 2-3 години стара преку симбианец како да го прочиташ кодот. Но ако не се снајдеш, кај мене и двете работи за 300 денари ќе ти ги средам или пак ресетирање сеќурити код на нокиа 200 + анлок мемориска 100 = 300Ќе може ли некој да ми каже како да го ресетирам сигурносниот код на Нокиа 6300? Го сменив пред некое време и го заборавив:nesum:
И како да декодирам мемориска картица!??? И таму ставив код и сеа не можам да ја користам на друг телефон, заклучена ми е!
300денари е декодирање, освен ако немаш инфинити бокс, jtag кабел и леткумKe saka nekoj da mi pomozi da dekodiram eden glup alkatel OT-222? Mi treba samo kako vtor telefon
Фала мен, се читаме на емесен. Да се договориме кога да поминамЈас ти кажав пред некој ден кога се чувме на скајп/мсн дека секако ќе ти должам услуга - да така слободно помини, само морам да те информирам дека некои верзии не поминуваат на директ анлок и мора да се флешуваат па пожелно би било на податоците да се направи бекап
Телефонот може да се декодира само со соодветна опрема која е и наменета за тоа, а за мемориската картичка имаше во некоја тема можеби помош ама пред 2-3 години стара преку симбианец како да го прочиташ кодот. Но ако не се снајдеш, кај мене и двете работи за 300 денари ќе ти ги средам или пак ресетирање сеќурити код на нокиа 200 + анлок мемориска 100 = 300
300денари е декодирање, освен ако немаш инфинити бокс, jtag кабел и леткум